Mandžukić oduševio Španjolce: "Balkanski predator najaktivniji je u Atleticovom Parnom valjku"

Foto: clubatleticodemadrid

PRVI GOL postigao je Mario Mandžukić u trećoj prijateljskoj utakmici za Atletico i to na gostovanju kod svog bivšeg kluba Wolfsburga, u visokoj pobjedi 5:1.

Nakon debija protiv Numancije i drugog nastupa za španjolskog prvaka protiv Galatasaraya, dočekao je prvijenac, što je, kao i njegova igra općenito, popraćeno velikim pohvalama španjolskih novinara. 

"Ne samo što je zabio gol iz penala kojeg je sam izborio kada ga je srušio Naldo, nego je sudjelovao u svim napadima momčadi, pokazujući tako da se odlično saživio sa suigračima. Mandžukić je stalno tražio gol ili put do njega, a u jednom od takvih naleta pobjegao je golmanu domaćih Benagliju, nakon čega ga je srušio branič Naldo i sudac je morao pokazati na jedanaesterac.

 
"Balkanski napadač od prve minute pokazao je da će biti glavna opasnost po gol protivnika, kao kada je akrobatskim potezom pogodio blizu mreže. Za sav svoj trud i stalnu aktivnost nagrađen je golom u 62. minuti."
 
Marca je oduševljena općenito napadačkom igrom Atletica, koji je Wolfsburgu zabio pet golova i Mandžukića izdvaja kao najistaknutijeg člana Simeoneovog "Parnog valjka".
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.