Klinci s Nove Vesi zabili 50 golova na utakmici: "Još smo puno i promašili..."

Foto: evarazdin.hr

VISOKE pobjede u ogledima mlađih nogometnih selekcija često nisu posebno važna vijest, no raritet je kada klinci u zabiju 50 pogodaka i sačuvaju čistu mrežu. Učinili su to pioniri Nove Vesi u utakmici 21. kola druge lige Zapad Varaždinske županije koji su s 50:0 razbili vršnjake Omladinca iz Jurketinca. Time su i za dva pogotka nadmašili rekord županije koji je pobjedom 48:0 prije pet godina ostvario Fotex iz Nedeljanca.

12 pogodaka u pobjedu Nove Vesi ugradio je Marsel Košić, 10 je dodao Ervin Sokač, dok se Mislav Matečko devet puta upisao u strijelce.

"Osim što je moja ekipa ove sezone dominantna u ligi, domaći su bili sa samo sedam igrača u polju. To smo iskoristili i zabijali kao od šale. Moji igrači su mnogo toga i promašili pa je moglo biti i 60:0, no nismo se ismijavali s domaćim nogometašima. Ni u jednom trenutku nisam povikao - trpaj", rekao je za evaraždin trener pionira Nove Vesi, Milivoj Kranjčić koji već 15 godina trenira mlađe uzraste u Nogometnom klubu Nova Ves.

Pioniri Nove Vesi trenutno drže prvo mjesto pionirske 2.ŽNL Zapad. U 18 prvenstvenih susreta skupili su 52 boda od mogućih 54 upisavši 17 pobjeda i jedan remi. Zabili su čak 224 pogotka.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.