Igrači Ludogoreca ljutiti - "sudac nas je uništio": Kazneni udarac je bio čist, a gol Dinama neregularan

VRATAR Ludogoreca Srbin Uroš Golubović bio je vrlo razočaran remijem protiv Dinama, a pogotovo sudačkim tretmanom.

"Rijetko kada komentiram suđenje, ali sudac nas je uništio. Ako i zaboravim na dva kaznena udarca koja nam nije svirao, onda nikako ne mogu zaboraviti situaciju kod gola Rukavine", istaknuo je.

"Dvojica igrača Dinama bila su u skoku sa mnom i malo je reći da su me faulirali. Nikako nisam mogao do lopte i to je po svim kriterijima bio čisti prekršaj u napadu", razočarano je dodao Golubović.

Marcelinho: Dinamo je mislio da može doći ovdje i dominirati

Brazilac Marcelinho, strijelac jedinog gola Ludogoreca izjavio je kako njegova momčad nije imala sreće.

"Mislim da smo igrali odlično i zaista sam zadovoljan kako smo izgledali na travnjaku. Izostala je sreća. U samom finišu utakmice imali smo stopostotnu priliku za 2:0 da bi tridesetak sekundi kasnije Dinamo zabio", spremno će Brazilac.

"Dinamo je mislio da će doći u Razgrad i s lakoćom dominirati utakmicom. Drago mi je da smo im pokazali kvalitetu koju posjedujemo i vjerujem kako će biti puno oprezniji u uzvratnoj utakmice", dodao je.

Minev: Šanse za prolazak i dalje su podjednake

Svoje mišljenje s novinarima podijelio je i branič Jordan Minev.

"Šanse za prolazak i dalje ostaju podjednake, dakle 50:50. Suđenje je bilo kriminalno, a način na koji je sudac previdio prekršaj kod gola Dinama je nevjerojatan, da ne govorim da je na meni bio čisti kazneni udarac", rekao je.

"Dinamo nije loša momčad, dapače, ali ako budemo igrali u Maksimiru kao sada, uopće se ne moramo bojati ove momčadi", dodao je za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.