Cibona Vrbancu mora platiti 1,3 milijuna kuna: "Nudili su mi stan, ali to se ne smije"

GORAN VRBANC opet prijeti Ciboni blokadom računa. Prema presudi FIBA-e, Vukovi bivšem igraču moraju isplatiti 1.3 milijuna kuna.

Nakon što je ponajbolji igrač Zadra čelnicima Cibone dao nekoliko prilika za isplatu duga iz sezone 2009./2010., koje ovi nisu iskoristili, Vrbanc je svoja potraživanja odlučio zaštititi preko FIBE. Čelna europska košarkaška federacija stala je iza Vrbanca i odlučila da Cibona dug mora isplatiti u cijelosti.

Najveći problem za Cibonu je što Vrbanc ne pristaje na kompromis i želi kompletan dug odjednom.

Antunović: Vrbanc nije želio dogovor

"Mogu reći da smo se s gospodinom Vrbancom probali dogovoriti na sve načine. On je odbijao i nije želio dogovor", tužno je poručio direktor Cibone Zdenko Antunović, koji je nastavio u ogorčenom tonu.

"Mogu reći da je imao ugovor od milijun i 145 tisuća kuna, u sezoni je odigrao 63 minute, po utakmici je imao 1 skok i 1.6 koševa", podsjetio je na ugovor koji je bivša uprava dala Vrbancu, koji je imao velikih problema s ozljedama, ali i dobijavanjem ozbiljnije uloge u momčadi. No, to ipak nije razlog za neisplatu sredstava koje bivšem igraču jamči ugovor.

"Mi za taj dug znamo od prije. Od bivših igrača imamo još samo Tomasa i mislim da je to to", zaključio je Zdenko Antunović.

Vrbanc: Nudili su mi stan, ali to se ne smije

"Istina je, FIBA je prije mjesec dana donijela odluku. Ne znam koji je rok, odvjetnik mi vodi taj spor tako da ne znam koliko još vremena imaju" , kaže Vrbanc.

Vrbanc opovrgava izjave direktora Antunovića da su se pokušali s njime nagoditi na sve načine.

"Nisu to baš svi mogući načini, željeli su na svoj neki način, ali ja nisam pristao. Htjeli su neki stan i to, ali se po nekom pravilniku to ne može", otkrio je Vrbanc, koji je u spornoj sezoni 2009./2010. odigrao tek 63 minute.

"Nisam te sezone bio ozlijeđen, to je bilo prve sezone. U drugoj sam cijelo vrijeme bio zdrav", zaključio je Vrbanc.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.