Carter fenomenalnom tricom u zadnjoj sekundi srušio San Antonio, Oklahoma izjednačila u Memphisu

Foto: Hina

VINCE CARTER junak je sinoćnjih utakmica u NBA ligi. Iskusni košarkaš Dallasa tricom u posljednjoj sekundi za 109:108 srušio je San Antonio.

U jako zanimljivoj utakmici rezultat je čak 18 puta bio izjednačen i momčadi su se isto toliko puta izmijenile u vodstvu. San Antonio je nakon polaganja Manua Ginobilija imao dva poena prednosti 1.7 sekundi prije kraja, no čudesnu tricu iz kuta pogodio je Carter za vodstvo Dallasa 2-1 u seriji. Carter je utakmicu završio s jedanaest poena, a najbolji u pobjedničkoj momčadi bio je Monta Ellis s 29 poena. Legendarni Tim Duncan ubacio je 22 poena za San Antonio, najbolju momčad lige u regularnom dijelu.

Uzbudljivo je bilo i u Memphisu gdje je Oklahoma nakon produžetka s 92:89 izjednačila na 2-2. Zanimljivo, Oklahomu nisu predvodili ni Kevin Durant, ni Russell Westbrook, već igrač s klupe Reggie Jackson koji je postigao 32 poena, dva više nego što su Durant i Westbrook ubacili zajedno.

Jedina momčad koja vodi 3-0 je aktualni prvak Miami. LeBron James s 30 poena, deset skokova i šest asistencija odveo je Miami do uvjerljive pobjede 98:85. Bila je to njegova čak 63 utakmica s najmanje 30 poena u doigravanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.