Brnović: Prisilit ćemo Engleze da otkažu prijateljske dvoboje dogovorene u vrijeme dodatnih kvalifikacija

Foto: AFP

IZBORNIK Crne Gore Branko Brnović vrlo samopouzdano najavio je sutrašnji kvalifikacijski dvoboj s Englezima u Podgorici.

"Mislim da Englezi već smišljaju izgovore za mogući poraz", rekao je Brnović, čija momčad vodi na ljestvici skupine H, s dva boda prednosti u odnosu na Gordi Albion.

Otočani već pišu kako će Crnogorci opet provocirati engleske reprezentativce kao u dvoboju na Wembleyu kada je Rooney isključen zbog udaranja Miodraga Džudovića.

"Ma to su gluposti. Naši napadači Jovetić i Vučinić pretrpe puno batina u svakoj utakmici i nikad se ne žale", istaknuo je.

Na kraju se dotaknuo činjenice kako su Englezi već dogovorili prijateljske utakmice u vrijeme dodatnih kvalifikacija...

"Vjerujem da su te prijateljske utakmice dogovorene prije kvalifikacija jer su bili uvjereni da će osvojiti skupinu, ali bi ih mogli otkazati te nakon sutrašnjeg ogleda", za kraj će.

Vučinić: Naši navijači Rooneyu neće zaboraviti nasrtaj na Džudovića

Najveća zvijezda reprezentacije Crne Gore Mirko Vučinić vjeruje kako navijači to Rooneyju nisu zaboravili.

"Rooney je jedan od najboljih napadača na svijetu, ali svi znamo iz prošlog ogleda da zna biti vrlo tankih živaca. Naši navijači mu neće zaboraviti crveni karton na Džudoviću, rekao je.

"To će biti veliki pritisak za njega. Engleska ovoga puta ne bi imala šanse s desetoricom. Siguran sam da će ih njihov trener upozoriti na to", dodao je Vučinić.
 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.