Žena s najboljom kosom na Instagramu dijeli svoje tajne

Foto: Instagram/djerfavenue

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MATILDA Djerf, poznata švedska influencerica, nije samo stručnjakinja za modu već i za njegu kose. Njezine moderne frizure, poput velikih šiški i osunčanih plavih pramenova, redovito inspiriraju njezinu publiku. A sada Matilda lansira svoju vlastitu liniju proizvoda za njegu kose.

Djerf Beauty linija, koja će biti lansirana 27. ožujka, donosi Breezy Styling Mist i On The Go Styling Gel. "Ova dva proizvoda su mi stvarno nedostajala u mojoj rutini, a savršeno se uklapaju s mojim omiljenim frizurama", objašnjava Matilda za Vogue. "Prije bih morala koristiti dva ili čak tri proizvoda da postignem isti izgled, ali sada mogu postići isto samo s jednim."

Breezy Styling Mist, cijena je 27 eura / On The Go Styling Gel, cijena je 22 eura

Djerf Beauty gel za kosu kombinira aloe veru i glicerin kako bi pružio super sjajni završetak, bez težine ili masnoće koju često uzrokuju drugi slični proizvodi. "Odlučili smo se za gel - ne kremu ili vosak - jer se može nanositi u različitim količinama ovisno o željenoj čvrstoći", napominje Matilda. 

Breezy Styling Mist nije samo za stiliziranje već i zaštita od topline. S ekstraktom sjemenki suncokreta, aloe verom, hidroliziranim pšeničnim proteinom i pantenolom, ova lagana formula njeguje kosu, ostavljajući je punom i mekanom s teksturiranom završnicom koja je karakteristična za Matildine frizure koje su joj donijele titulu "najljepše kose".

Obožava Dyson Air Wrap

Matilda također obožava Dyson Air Wrap: "Jednostavno je fantastičan za korištenje - uvijek koristim velike viklere i uvijam kosu u različitim smjerovima, jedan prema unutra, drugi prema van. Tako izbjegavam da sve bude previše savršeno", objašnjava. Prije nego što krene s oblikovanjem, Matilda priprema kosu Djerf Beauty styling mistom, a zatim dopušta kovrčama da se ohlade prije nego što ih nježno raščešlja kako bi postigla savršeni neuredni izgled koji obožava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.