Zarine sandale s potpeticom nestale su s polica u rekordnom roku. Jasno nam je zašto

Foto/Screenshot: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK mnogi brendovi pokušavaju predvidjeti sljedeći veliki trend, Zara ga je stvorila svojim najnovijim modelom sandala, koje su postale neizostavni modni dodatak ove sezone. Riječ je o elegantnim crnim sandalama s tankom petom, ukrašenim neodoljivim detaljem - svjetlucavim privjeskom u obliku trešnje.

Njihov dizajn uključuje tanke remenčiće koji se elegantno križaju na prednjem dijelu stopala, dodatno ukrašene blistavim perlicama koje daju dozu glamura svakom koraku. Ono što ove sandale čini zaista posebnima je sladak i upadljiv privjesak u obliku trešnje. 

Sandale s tankom petom, 35.95 eura

Zarine sandale su nestale s polica u rekordnom roku, što ne čudi s obzirom na njihovu ogromnu popularnost na društvenim mrežama, posebno na TikToku.

@taylorwneilson This one was a hit @ZARA #summeressentials #capsulewardrobe #taylorwneilson ♬ original sound - Taylor Webb Neilson
@_megan_leonard the most me heels ever 🍒🍒🍒 OBSESSED !!! @ZARA #zara #zarahaul #zaraunboxing #fyp #fashiontiktok #cherry #cherryheels #newin #summervibes #holidayoutfit ♬ u guys are pretty wtf - ki

Zara nudi i alternativu

Za one koji nisu uspjeli uloviti par ovih traženih sandala s potpeticom Zara nudi utješnu alternativu. U ponudi su slične ravne sandale koje zadržavaju isti šarm i eleganciju. Ove sandale također imaju tanke remenčiće na prednjem dijelu, vežu se oko gležnja, a krasi ih privjesak jagodica.

Ravne sandale s tankim remenčićima, 29.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.