Zaludjela je internet: Evo gdje kupiti haljinu koju je nosila Hailey Bieber

Foto: Profimedia/sportmax.com/oddmuse.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŠTO god obuče Hailey Bieber, zna se da će postati hit. Tako je bilo i s neobičnom crnom haljinom koja podsjeća na dekonstruirani sako. Ova mala crna haljina dolazi s potpisom brenda Sportmax, inače u vlasništvu modnog diva Max Mara. Pozornost je privukla svojim visokim ovratnikom, džepovima na kukovima i širokim rukavima, sve na vrlo uskom kroju.

Haljina ili sako? Izbor je na vama

Haljina se može nositi i kao sako, na suknju ili hlače te ćete je na Sportmax stranici pronaći u obje kategorije. Ipak, čini se kako je trendsetterice najviše vole nositi kao haljinu, baš kao i Hailey koja ju je proslavila. Haljina je trenutno rasprodana, no možete se predbilježiti za email-obavijest o dostupnosti.

Zahvaljujući svojem jednostavnom kroju i rastezljivom materijalu, ova haljina izgleda i pomalo futuristički.

Sako-haljina, Sportmax, 639 eura (4814.54 kn)

Britanski brend nudi svoju verziju

Za one kojima je ova haljina preskupa, ali i za one koji bi je radije nosili u sivoj boji, pobrinuo se brend Odd Muse London. Brend svoju varijantu viralne haljine lansira sutra, a tiktokerice nestrpljivo čekaju.

@oddmuselondon anything for our muses 🤍 #oddmuse #oddmuselondon #fashion #luxury #brand #dress #winterfashion #autumnfashion #investmentwardobe #capsulewardrobe #sustainable #newyork ♬ original sound - 🎧‹𝟹

"Želimo dužu verziju", "Dobro, kupit ću sve vaše nove proizvode", "Hoće li je biti u crnoj boji?", "Trebamo je u svakoj boji" i "Trebam ovu haljinu u svom životu" tek su neki od komentara. Interes je svakako velik, a krenuli su i prijedlozi za poboljšanje postojećeg modela.

Za kupnju haljine se moguće predbilježiti već danas.

Siva haljina, Odd Muse London, 154.57 eura (1164.60 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.