Vina s porukom domaćeg brenda savršen su poklon za Božić. Pogledajte ponudu

Foto: Iva Šipoš

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NADORA CREATIVE STUDIO je brend iza kojeg stoje mlade kreativke iz Slavonskog Broda, a fokusiran je na originalne poklone.

Najpoznatiji su po liniji vina s porukom koje krase natpisi namijenjeni za različite prigode. 

U suradnji s nagrađivanom slavonskom Vinarijom Grozdanović nude tri vrste vina - graševinu, rosé i cuvée, a boce vina s porukom prodaju pojedinačno ili u nekom od poklon paketa složenih za sve moguće prilike.

Božićni paketi

Primjerice božićni paket Xmas box for her, koji košta 271.24 kune (36 €), uz vino s porukom uključuje božićne čarape, kremu za ruke, mirisnu svijeću, staklenku sa šibicama, čokoladu, gnoma i scrunchie gumicu.

Paket Xmas box for him po istoj cijeni uz vino donosi božićne čarape, kremu ili mirisnu svijeću, čokoladu, bombone i candy cane.

Paketi su, naime, osmišljeni tako da se sadržaj iz boxa koristi uz čašu dobrog vina, a naljepnica se prilagođava prema određenoj prigodi.

Pojedinačna boca vina s porukom košta 113.02 kn (15 €), dok božićni paketi koštaju od 173.29 kn (23 €) do maksimalno 301.38 kn (40 €).

Paket za ljubitelje kuhanog vina

Mulled wine box oduševit će svakog zaljubljenika u kuhano vino, a cijena paketa je 271.24 kn (36 €), odnosno 301.38 kune (40 €) za par.

Xmas sweet home box, koji sadrži dodatke za pripremu najfinijih medenjaka, stoji 271.24 kn (36 €), a po istoj se cijeni prodaje i Santa's favourite box, u kojem se nalaze vino s porukom i božićna svijeća, ručno rađena čokolada i gnom.

Kod kreativnih Slavonki možete pronaći zanimljiv i originalan poklon sa simpatičnom porukom za člana obitelji, prijatelja, kolegu ili pak poslovnog suradnika.

Natpisi na vinima sezonalno se prilagođavaju potrebama tržišta i obuhvaćaju široku paletu poruka - od božićnih, za Valentinovo ili Dan žena, do onih za rođendane, čestitke na diplomi ili vjenčanju.

Povodom proslave drugog rođendana, Nadora Creative Studio nudi besplatnu poštarinu za sve narudžbe do 6. prosinca. Njihovu ponudu možete pogledati na Instagramu i na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.