Veliko sniženje na Benetton stranici: Popularni ručnici sada koštaju 149.50 kuna

Foto: hr.benetton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA BENETTON internetskoj stranici traje sniženje na odabrane odjevne predmete od čak 50%. Pregledali smo ponudu i izdvojili nabolje ulove za nju i njega. Naš odabir možete vidjeti niže, a cjelokupnu ponudu na sniženju možete vidjeti ovdje

Za nju

Žuta haljina

Kratka žuta haljina vezenog uzorka na rukavima snižena je s 479 kuna na 239.50 kuna. Dostupna je na sniženju i u bijeloj i svijetlo plavoj boji. 

Haljinu možete pogledati ovdje


Bijela suknja

Bijela suknja do ispod koljena s gumbima na prednjoj strani snižena je s 529 kuna na 264.50 kuna. Dostupna je na sniženju i u tamno plavoj, crnoj i narančastoj boji. 

Suknju možete pogledati ovdje


Majica s V-izrezom

Nebesko plava pamučna majica kratkih rukava s V-izrezom snižena je sa 129 kuna na 64.50 kuna. Dostupna je na sniženju i u vojnički zelenoj boji. 

Majicu možete pogledati ovdje


Žuti kardigan

Kratki žuti pamučni kardigan s dugim rukavima snižen je s 479 kuna na 239.50 kuna. Na sniženju je dostupan i u kremasto bijeloj, prljavo rozoj, vojnički zelenoj, ciklama, plavoj i bež boji.

Kardigan možete pogledati ovdje


Džemper s natpisom

Pamučni džemper s natpisom snižen je s 529 kuna na 264.50 kuna. Dostupan je na sniženju i u boji devine dlake. 

Džemper možete pogledati ovdje


Palazzo hlače

Nebeski plave hlače palazzo kroja i s vezenim uzorkom na nogavicama snižene su s 529 kuna na 264.50 kuna. Na sniženju su dostupne i u bijeloj i crnoj boji. 

Hlače možete pogledati ovdje


Roze tenisice

Rozo-bijele tenisice napravljene od reciklirane tkanine snižene su sa 629 kuna na 314.50 kuna. Na sniženju su dostupne i u bijeloj boji. 

Tenisice možete pogledati ovdje

Za njega

Žuta polo majica

Žuta polo majica slim fit snižena je s 299 kuna na 149.50 kuna. 

Majicu možete pogledati ovdje


Sivi džemper

Sivi džemper od merino vune snižen je s 479 kuna na 239.50 kuna. Na sniženju dostupan je i u crvenoj, narančastoj, lila, tirkiznoj, svijetlo plavoj, smeđoj i bež boji. 

Džemper možete pogledati ovdje


Plavi džemper

Plavi pamučni džemper snižen je s 349 kuna na 174.50 kuna. Na sniženju dostupan je i u crvenoj, vojnički zelenoj, tirkiznoj, zelenoj, bež, žutoj i jarko plavoj boji. 

Džemper možete vidjeti ovdje


Tamno zelena majica

Tamno zelena pamučna majica dugih rukava snižena je s 379 kuna na 189.50 kuna. Na sniženju je dostupna i u tamno plavoj i kremasto bijeloj boji. 

Majicu možete pogledati ovdje


Tamno plave traperice

Tamno plave pamučne traperice ravnog kroja snižene su s 479 kuna na 239.50 kuna. Na sniženju su dostupne i u plavoj boji. 

Traperice možete pogledati ovdje


Karirane hlače

Tamno plave karirane pamučne loungewear hlače snižene su s 219 kuna na 109.50 kuna. 

Hlače možete pogledati ovdje


Sive tenisice

Sive platnene tenisice snižene su s 449 kuna na 224.50 kuna. Na sniženju su dostupne i u bež boji. 

Tenisice možete pogledati ovdje


Ručnici

Popularni Benetton ručnici su sniženi s 299 kuna na 149.50 kuna. Na sniženju su dostupni u sljedećim bojama: limeta, jarko plava, crvena, vojnički zelena, ciklama i tirkizna. 

Ručnike možete pogledati ovdje.  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.