"Uzmite sav moj novac": Ljudi oduševljeni novom Mugler H&M kolekcijom

Foto: Press/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

H&M je predstavio svoju sljedeću dizajnersku suradnju, koju mnogi s nestrpljenjem iščekuju, s kućom Mugler. Kolekcija Muglerovog kreativnog direktora Caseyja Cadwalladera uključuje žensku, mušku odjeću i dodatke koji će biti lansirani u odabranim trgovinama i online 11. svibnja 2023.

"Modna kuća Mugler uvijek je bila pionir, kršitelj pravila: pobornik slobode izražavanja, visokog glamura i odvažnog neukrotivog stila", opisuju brend na H&M stranici povodom predstavljanja kolekcije.

 

Kuću je osnovao francuski dizajner Manfred Thierry Mugler 1973., koji je preduhitrio teme pozitivnosti tijela, rodne fluidnosti, transformacije i samopouzdanja koje sada dominiraju modom. Američki dizajner Casey Cadwallader pridružio se kući 2018. i pomladio je izgled i nasljeđe kuće, proizvevši zapanjujuću seriju odmah prepoznatljivih odjevnih predmeta.

Rasprave o ovoj suradnji započele su prije smrti Manfreda Thierryja Muglera u siječnju 2022. Kolekcija ujedinjuje povijest kuće s njezinom sadašnjošću i budućnošću, nudeći razne Muglerove klasike i potpise. 

Siluete u kolekciji su prepoznatljive Muglerove: snažna, velika ramena, naglašen struk, oda oblinama i linijama tijela, posveta samopouzdanju. "Kolekcija uključuje i mušku i žensku odjeću, a u središtu svega je fluidan transformacijski cross-gender styling koji je oduvijek bio u središtu Muglerovog etosa", ističu.

Na Instagramu H&M brenda zaredalo se mnoštvo komentara ispod videa. "Suradnja stoljeća, jedva čekam", "Imam malo vremena da uštedim nešto novca za svibanj. Jedva čekam", "Ovo je puno bolje od očekivanog", "Označavam svoj kalendar", "Dragi Bože, zaštiti mene i moju kreditnu karticu na ovaj dan. Amen", "Uzmite sav moj novac", "Epska suradnja", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.