Time je uvrstio Bellabeat Ivy na listu najboljih izuma 2022. Našli smo je na popustu

Foto: answear.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČASOPIS TIME objavio je svoj godišnji popis 200 najboljih izuma u 2022. godini, a u wellness kategoriji našao se i uređaj hrvatske tvrtke - pametna narukvica Bellabeat Ivy. 

Bellabeat Ivy ističe se na TIME-ovom popisu najboljih izuma kao jedinstven uređaj za praćenje zdravlja, koji je elegantno dizajniran kao pametna narukvica. IVY prati dnevnu rutinu žene i bio-odgovore njezina tijela te stavlja podatke u korelaciju s njezinim menstrualnim ciklusom, trudnoćom i drugim zdravstvenim podacima, kao što su simptomi i raspoloženja.

Bellabeat pametna narukvica Ivy Health Tracker, snižena cijena je 1619 kn (214.88 €)

"Izvanredno postignuće"

Kako bi sastavio popis, TIME je tražio nominacije od svojih urednika i dopisnika diljem svijeta, a zatim je procijenio svakog kandidata prema nizu ključnih kriterija, poput originalnosti i učinkovitosti.

"Uvrštavanje na TIME-ov popis najboljih izuma 2022. izvanredno je postignuće za Bellabeat u cjelini i dokaz o kvaliteti proizvoda koji smo iznijeli na tržište. IVY i mobilna aplikacija prepuni su sadržaja za žene svih dobi i stadija života i ponosni smo na ovo priznanje. Ženske potrebe za zdravijim i produktivnijim životom stalno se mijenjaju, a te potrebe mi pratimo u stopu. Bellabeat će uvijek biti spreman prilagođavati se potrebama naših klijentica i isto tako uvijek ćemo biti spremni pružiti im najbolji mogući proizvod za njihovo zdravlje", rekla je Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata.

Bellabeat pametna narukvica Ivy Health Tracker, snižena cijena je 1619 kn (214.88 €)

Nema zaslon i svi podaci su privatni

Pametna narukvica iz kolekcije Bellabeat izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji su potpuno sigurni za kožu: hipoalergenski polikarbonat, nehrđajući čelik i silikonski kaučuk. Nema zaslon te su svi podaci privatni i vidljivi kada se sinkroniziraju s aplikacijom. Osim toga, otporna je na vodu. 

Neke od značajki koje nudi su: praćenje otkucaja srca, brzine disanja, aktivnosti, parametre spavanja te povezuje te podatke s četiri faze hormonalnog ciklusa. Uz to, nudi praćenje podataka menstrualnog ciklusa, životnih navika i biometrijskih očitanja.

Bellabeat pametna narukvica Ivy Health Tracker, cijena na sniženju je 1619 kn (214.88 €)

Mobilna aplikacija kompatibilna je s iOs 11.0 (+ novije verzije) i Android 6.0 (+ novije verzije). Vrijeme potpunog punjenja je 90 do 120 minuta, što osigurava životni vijek do osam dana.

Redovna cijena Bellabeat Ivy je 249 dolara (1817.75 kn), a mi smo je pronašli na sniženju u online trgovini Answear. Sve modele ove pametne narukvice na sniženju možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.