Je li era friteze završena? Smeg lansirao retro pećnicu savršenu za male kuhinje

Foto: smeg.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U DANAŠNJEM užurbanom svijetu funkcionalnost i učinkovitost u kuhinji postale su ključne, posebno za one koji žive u manjim prostorima. Nova Smeg 10-u-1 višenamjenska pećnica nudi revolucionarno rješenje za ovaj izazov, kombinirajući deset različitih funkcija u jednom kompaktnom uređaju.

Pećnica dolazi u retro dizajnu, što je čini privlačnim dodatkom svakoj kuhinji. Ovaj aparat je kompaktan, što znači da ne zauzima puno prostora, ali istovremeno pruža moćne performanse.

Ono što ovu pećnicu čini posebnim jest njezina sposobnost da zamijeni nekoliko drugih kuhinjskih aparata. Sa svojih deset različitih funkcija omogućava korisnicima da obave različite kulinarske zadatke koristeći samo jedan aparat. 

Jednostavna za korištenje

Pećnica dolazi s 33 automatska programa koji omogućavaju pripremu raznih jela, od mesa i ribe do povrća i deserta. Ova značajka čini pećnicu izuzetno jednostavnom za korištenje. Korisnici samo trebaju unijeti vrstu hrane i njezinu težinu, a uređaj će automatski postaviti optimalne parametre za savršeno kuhanje.

Nova Smeg 10-u-1 višenamjenska pećnica može se kupiti po cijeni od 849.95 britanskih funti (1004.52 eura) i bit će dostupna kod odabranih trgovaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.