Sinsay ima nove dodatke za kuhinju po niskim cijenama koje smo poželjeli odmah

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SINSAY ponovno oduševljava kupce novim dodacima u svom odjelu za kućanstvo. Nova kolekcija donosi moderne dizajne i praktična rješenja koja će olakšati svakodnevne kuhinjske zadatke, a istovremeno uljepšati prostor.

Među novitetima se ističu multifunkcionalni kuhinjski gadgeti koji štede prostor, poput sklopivih cjediljki i organizatora za posuđe. Ovi praktični dodaci idealni su za manje kuhinje ili za one koji žele maksimizirati svoj kuhinjski prostor.

Nova kolekcija uključuje raznobojne čaše, kalupe za kolače, dozatore za sapun i još mnogo toga. Paleta boja kreće se od umirujućih zemljanih tonova do živahnih, veselih nijansi, omogućujući kupcima da pronađu savršen dodatak za svoj  stil. Izdvojili smo nekoliko favorita, a cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Kuhinjski organizator, 7.99 eura
Kalup za kolače, 2.99 eura
Komplet od 4 čaše, 4.49 eura
Posudice za sol i papar, 3.99 eura
Staklenka, 4.99 eura
Preša za češnjak, 2.49 eura
Dozator sapuna, 6.99 eura
Ukrasni poslužavnik, 6.99 eura
Cjedilo, 4.49 eura
Kuhinjski organizator, 5.99 eura
Dozator sapuna, 6.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.