Razvila se rasprava o novoj IKEA-inoj komodi: "Ovo je bilo popularno prije 15 godina"

Screenshot/Foto: Instagram/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNI švedski trgovac nedavno je u svoju ponudu uvrstio novu verziju mnogima omiljene Malm komode, koja je zbog svog izgleda vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama. Jedna korisnica je na Instagramu podijelila video s novom komodom te je upitala svoje pratitelje što misle o njoj. U opisu videa napisala je: "Da budem iskrena, nije mi baš nešto."

"Ovo je bilo popularno prije 15 godina"

"Jedna riječ - otisci prstiju", "Želim ju u zlatnoj boji", "Da, apsolutno", "Ovo je bilo popularno prije 15 godina", "Savršena je", "Nije mi užasna", "Ne, hvala", "Noćna mora što se tiče otisaka prstiju, ali sviđa mi se", "Mogla se kupiti u 2016. u Nizozemskoj, znači li ovo da se vraća?", "Je li zrcalni namještaj ponovno u trendu?" neki su od komentara koje su korisnici ostavili ispod videa.

Zrcalni namještaj ima bogatu povijest i bio je izrazito popularan tijekom 1920-ih i 1930-ih, u vrijeme Art Deco pokreta. Nakon tog razdoblja njegova popularnost je malo utihnula, ali je zatim doživio ponovni uspon tijekom 1980-ih, kao i prije desetak godina. No čini se da zrcalni namještaj sada ponovno osvaja svijet dizajna.

Košta 249 eura

Ovakvi komadi, poput zrcalne komode iz IKEA-e, mogu unijeti dozu glamura i prostranosti u svaki prostor zahvaljujući svojim reflektirajućim površinama koje vizualno povećavaju prostor i osvjetljavaju sobu. Iako zrcalni namještaj može poslužiti kao elegantan dodatak u domu, definitivno nije za svakoga. 

Gorespomenuta IKEA komoda došla je i na naše tržište i košta 249 eura. Osim standardnog modela s tri ladice, u ponudi je i manji model s dvije ladice, koji je idealan za korištenje kao noćni ormarić. 

Komoda Malm, IKEA, 249 eura

Što vi kažete, sviđaju li vam se ovakvi komadi?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.