Prvi put serija Seiko 5 Sports Field predstavlja novi sat s GMT funkcijom

Foto: seikowatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEIKO donosi uzbuđenje s novim dodatkom u liniji Seiko 5. Predstavljajući dva nova GMT modela, SSK025 i SSK023, Seiko nastavlja istraživati savršen spoj elegancije i funkcionalnosti.

Dvije različite završne obrade

S brojčanikom koji vuče inspiraciju iz terenskih satova, ovi satovi elegantno kombiniraju sportski izgled sa sofisticiranom funkcionalnošću. Fiksni 24-satni okvir, posebna značajka, omogućuje korisnicima praćenje druge vremenske zone, čineći ih neprocjenjivim alatom za putnike.

Satovi dolaze u dvije različite završne obrade: elegantnoj crnoj i klasičnoj čeličnoj. Kućište širine 39.4 mm pruža dojmljiv izgled na zapešću, istovremeno osiguravajući udobnost. Što se tiče remena, Seiko nudi svestranu čeličnu narukvicu za čelični model i izdržljiv kožni NATO remen za crni model, pružajući stil i udobnost u različitim okruženjima.

Srce ovih GMT satova čini Seikov automatski mehanizam 4R34, poznat po svojoj pouzdanosti i preciznosti. S obilnom rezervom snage od 41 sat, ovi satovi su spremni za korištenje kad god vam zatrebaju. Bez obzira prelazite li vremenske zone ili jednostavno planirate svoju sljedeću avanturu, ovi satovi osiguravaju da ćete uvijek biti na vrijeme i to s dodatkom stila.

Više informacija možete vidjeti na web-stranici seikowatches.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.