Video je viralan: Žena izrađuje prekrasne tegle za cvijeće od žice i kamenja

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU vrtlarenja uzgoj biljaka postao je ne samo hobi već i izraz kreativnosti. Krenuti s jednom sobnom biljkom može biti početak putovanja prema domu koji će biti ukrašen raznovrsnim zelenilom. Doživjeti rast i razvoj biljaka od malih sadnica do prekrasnih biljaka pruža nevjerojatno zadovoljstvo. A kada se biljke uzgajaju u posudama koje ste sami osmislili i ukrasili, cijelo iskustvo postaje još posebnije.

Za pokazivanje svoje kreativnosti i osvježavanje izgleda svojih biljaka, jednostavno se okrenite DIY projektima. 

U nedavnom videu na TikToku, korisnica @diy_decoration_by_adisa pokazala je kako koristiti žicu i kamenje za izradu prekrasnih tegli za cvijeće i biljke, a ljudi su oduševljeni. Video je za samo dva dana skupio više od 24 milijuna pregleda, preko 807.000 lajkova i 1800 komentara.

@diy_decoration_by_adisa DIY #diy#selfmade#outdoordiy# viral#foryou #foryoupage ♬ sonido original - ♡Renè Liric'S♡ 🎶'

Izrada vlastitih tegli ne mora biti skupa

Za početak, oblikuje krug od žice i spoji krajeve zajedno, a zatim pričvrsti komad žice na vrh. Nakon toga, biljke se stavljaju unutar tegle, a oko njih se posipa kamenje. Konačni rezultat je divna tegla za cvijeće koja se savršeno uklopila u okoliš dvorišta.

Izrada vlastitih tegli ne mora biti skupa - za ovaj projekt potrebni su samo žica (poput one za ograde ili žičane mreže za zaštitu biljaka ili izgradnju kaveza za perad) i kamenje.

Ovaj DIY projekt na TikToku izazvao je veliko oduševljenje: "Ja sam obojila žicu u bijelo da se bolje stopi sa stijenama", "Lijepo izgleda", "Obožavam, odlična ideja", pisali su neki ispod videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.