Popularne New Balance tenisice dolaze u dvije nove boje. Žene pišu: Fantastične

https://www.instagram.com/p/C5YAf4xsLej/

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UPRAVO su stigle nove New Balance 1906R tenisice u pastelnim nijansama, idealnima za proljeće. Fotografije ovog popularnog modela u novim nijansama objavila je dizajnerica obuće New Balance Lifestyle Anna Wilson. Dostupne su dvije nijanse - nježno ljubičasta i pastelno zelena.

"Fantastične su"

Ova silueta tenisica crpi inspiraciju iz trkačkih tenisica iz 2000-ih, a marka kaže da su podjednako elegantne i udobne. Potplata s N-ergy apsorpcijom udaraca sadrži Stability Web za dodatnu podršku luku stopala, dok ACTEVA LITE srednji potplat i ABZORB SBS jastučić u peti nude udobnost i stabilnost.

"Zabavne su", "Predivne su", "Fantastične su", "Treba mi par", "Volim ih", "Ove su baš lijepe", "Prokletstvo", "Slatke", "Prekrasne su", samo su neki od komentara ispod objave s fotografijama ovih tenisica na Instagramu.

Cijena je 159 eura

Tenisice su napravljene u suradnji s europskim trgovcem Zalandom, tako da su, za sada, isključivo dostupne u toj trgovini. Od danas su dostupne za kupnju, a cijena jednog para iznosi 159.13 eura. Dolaze u veličinama od 34 do 42.5, odnosno od 36 do 44, ovisno o boji modela.

New Balance M1906, Zalando, 159.13 eura
New Balance M1906, Zalando, 159.13 eura
New Balance M1906, Zalando, 159.13 eura
New Balance M1906, Zalando, 159.13 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.