Philips ima novu fritezu na vrući zrak koja će vam olakšati pripremu jela

Foto: Philips

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PHILIPS je predstavio novi Airfryer serije 3000 s inovativnom dvostrukom košarom. Ovaj uređaj omogućuje korisnicima da istovremeno pripremaju različite dijelove obroka, bilo priloge ili glavno jelo, zahvaljujući odvojenim košarama. S kapacitetom od 9 litara, Airfryer može primiti do 1.5 kg hrane, što je dovoljno za cijelo pile ili veliku porciju povrća. Ovaj inovativni dizajn cilja na olakšanje kuhanja i pružanje praktičnosti korisnicima.

Dizajniran s naglaskom na jednostavno čišćenje

Uređaj koristi Philipsovu naprednu tehnologiju Rapid Air kako bi ravnomjerno pripremao hranu, omogućujući da sve bude hrskavo izvana, a sočno iznutra. Opremljen je zaslonom osjetljivim na dodir koji sadrži osam unaprijed postavljenih načina kuhanja za različite vrste hrane, od krumpirića i povrća do kolača. Uz to, ima pametne značajke koje omogućuju korisnicima da sinkroniziraju vrijeme završetka oba jela u košarama.

Airfryer je dizajniran s naglaskom na jednostavno čišćenje, s košarama koje se mogu prati u perilici posuđa. Također dolazi s rešetkom za roštilj i tavom. Philips Airfryer serije 3000 s dvostrukom košarom dostupan je po cijeni od 249.99 eura, a službeni datum lansiranja još nije objavljen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.