Ovo maslinovo ulje pohvalio je i Gordon Ramsay. Pogledajte cijenu i gdje kupiti

Screenshot/Foto: YouTube/brist-olive.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GORDON RAMSAY je prošle godine za svoju seriju Uncharted, koju je snimao s National Geographicom, posjetio Rovinj i pritom isprobao vrhunska istarska maslinova ulja. 

Posebno je pohvalio maslinova ulja marke Brist Olive iz Vodnjana te upravo njih koristio za svoja jela i potrebe snimanja. Dodatno je istaknuo njihova Exclusive Selection ulja i opisao ih kao creme de la creme ulja te da će Talijanima poručiti da imaju ozbiljnu konkurenciju iz Istre.

"Ovo tekuće zlato, prekrasno blistavo, hladno prešano ekstra djevičansko maslinovo ulje", opisao je Brist Oleum maslinovo ulje koje je koristio za brudet u videu. 

Dobro se slaže uz niz jela

Brist Oleum maslinovo ulje je prirodno uravnoteženo s tradicionalnim okusom Istre i okusima trave, začinskog bilja, voća, gorčine i ljutine koji su dobro izbalansirani. 

Oleum nastaje spajanjem plodova mnogih tradicionalnih istarskih sorti maslina u berbi. Omiljeno je među vrhunskim kuharima i restoranima zbog njegove svestranosti za kuhanje na visokim temperaturama, ali je i odlično kao završno ulje za širok raspon jela.

Dobro se slaže uz niz jela, od ribe sa žara i lakših salata do mesa sa žara i pečenih krumpira.

Cijena za litru je 216.62 kn (28.75 €), a može se kupiti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.