"Ovo je pametno": Žena smislila genijalan trik za rastezanje Dr. Martens čizama

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DR. MARTENS čizme poznate su po svojoj izdržljivosti. Jedini problem kod ovih čizama je što nakon prvog nošenja mogu napraviti ozbiljne rane na nogama. No jedna je tiktokerica u svom videu otkrila genijalan način rastezanja martinsica kako bismo ih lakše nosili.

@grayhairandtattoos Let’s Break In Some Dr. Martens And Freeze Them! I stiched @carmenlisamarie video #drmartens #drmartenshacks #drmartensofficial ♬ original sound - Lonni Pike

Ljudi su oduševljeni ovim trikom

U svom videu objašnjava da su bijele Doc Martens čizme najteže za rastegnuti. Njezin trik za rastezanje ovih čizama je da ih zamrznete. Ako čizme napunite vodom i zamrznete ih, to bi trebalo pomoći u njihovom rastezanju i proširenju.

Sve što vam je potrebno su vrećice za zamrzavanje (koristite jednu) ili za skladištenje hrane (koristite dvije). Uzmite vrećicu i stavite je unutar čizama tako da otvor vrećice bude i na otvoru čizme. Zatim uzmite čizmu i napunite vrećicu vodom (napunite je koliko god je moguće), zatvorite vrećicu i stavite sve u zamrzivač. Ona savjetuje da ih u zamrzivaču ostavite dva do tri dana. Kada led izvadite iz čizama, malo ih prosušite i trebale bi biti ugodne za nošenje.

Korisnici su oduševljeni ovim trikom pišući komentare kao što su "Gospođo, ovaj trik mi je trebao 1996.", "Sada moram isprazniti zamrzivač…", "Genijalno", "Ovo je zapravo vrlo pametno".

Ona također preporučuje da ovaj trik koristite samo na kožnim čizmama, a ako imate one veganske ili od lakirane kože, ova metoda mogla bi ih uništiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.