Ovo je jedan od najprodavanijih ruževa na svijetu: Evo gdje je najpovoljnija cijena

Foto: notino.hr/maccosmetics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MAC ruževi redovno zauzimaju vodeća mjesta kada je u pitanju popularnost.

U svojoj velikoj ponudi imaju za svakoga ponešto, a za ljubitelje crvene nijanse ruža tu je Ruby Woo iz linije Retro Matte. Ta nijansa je ujedno i njihova najprodavanija nijansa svih vremena. 

Početkom 2022. godine Cosmopolitan je proglasio upravo Ruby Woo najboljim crvenim ružem svih vremena, a mi ga imamo u svojoj kolekciji i moramo priznati da je zaista poseban te da pristaje više-manje svima. 

Dugotrajan na usnama 

Radi se o crvenom ružu plavog podtona te, iako je mat teksture, neće učiniti usne suhim ni perutavim. Bitno je samo da ih dobro pripremite prije nanošenja ruža, što uključuje dobar scrub usana i nanošenje balzama za usne prije samog ruža.

Pokazao se kao dugotrajan te blijedi ravnomjerno s usana.

Cijena i gdje kupiti: najpovoljnija cijena po kojoj smo ga pronašli je 153.80 kn, (20.41 €), Notino

Pro tip: Ako želite da vam ruž traje što duže, prvo usne iscrtajte i popunite olovkom za usne u boji ruža, nakon toga nanesite prvi sloj i potapkajte usne maramicom. Još jednom ponovite postupak nanošenja ruža i tapkanja maramicom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.