Ovo je deset odličnih krema za ruke uz koje će vam koža ostati njegovana tijekom zime

Foto: Shutterstock/Promo/bazzar.hr/mojaljekarna.hr/sve.hr/ljekarnaonline.hr/dm.hr/

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOLAZAK zime i hladnijeg i suhog zraka često ošteti, ali i isuši našu kožu koja je najizloženija vremenskim nepogodama - lice i ruke. Tijekom zimskih mjeseci naša je koža posebno osjetljiva i podložnija oštećenjima uvjetovanim vanjskim utjecajima, ali i često pranje ruku i grijanje koje dodatno doprinose dehidraciji. 

Kožu tijela je potrebno njegovati tijekom cijele godine, ali zimi treba ipak birati hranjivije kreme koje će obnoviti i zaštiti kožu ruku. Donosimo preporuke odličnih krema za ruku koje će vam pomoći da vam ruke ostanu nahranjene tijekom zimskog perioda. 

L'Occitane Karite krema za ruke

Cijena: 21.95 € (165,38 kn), bazzar

Ovo je jedna od skupljih krema za ruke, ali je zaista odlična u svom poslu. Idealna je za suhu i jako suhu kožu ruku kojima pruža potrebnu hidrataciju i njegu. Krema se lako upija i ne ostavlja masne tragove. U sebi sadrži shea maslac koji hidratizira kožu, ekstrakt badema koji ima omekšavajući učinka, kokosovo ulje koje čini kožu gipkom i vitamin E koji hrani kožu. 


Neutrogena Norwegian Formula krema za ruke

Cijena: 5.56 € (42.02 kn), Moja ljekarna

Još jedna jako dobra krema za suhe ruke, čak i za izrazito ispucale. Samo mala količina ove kreme koja je bogata glicerinom pruža trenutno olakšanje i zaštitu izrazito suhoj i ispucaloj koži na rukama. 


Krema za ruke Shea & konoplja

Cijena: 5.97 € (45 kn), sve.hr

Još jedan dobar odabir za jako suhe ruke je ova krema od hladno prešanog shea (karite) maslaca i hladno prešanog ulja konoplje. Ova krema pomaže i kod oštećene i ispucale kože, a cijena joj je prihvatljiva. 


Apivita krema za suhe i oštećene ruke

Cijena: 9.94 € (74.90 kn), sve.hr

Apivitina krema za suhe i oštećene ruke s gospinom travom i pčelinjim voskom namijenjena je intenzivnoj zaštiti ruku, liječenju oštećenja i prevenciji prvih znakova starenja. Krema ima bogatu teksturu koja obnavlja izgubljenu hidrataciju, intenzivno hrani kožu i liječi napuknuća. Krema je idealna za ruke koje su često izložene hladnoći i kemikalijama poput deterdženata. 


La Roche-Posay Lipikar Xerand

Cijena: 5.97 € (44.98 kn), Ljekarna online

Još jedna odlična krema za ruke je ova od La Roche-Posaya, obnavlja hidrolipidni sloj i kožu čini elastičnom i mekom. Ostavlja lagan, nemastan sloj nakon nanošenja te je vodootporna i namijenjena izrazito suhoj koži. 


CeraVe obnavljajuća krema za ruke

Cijena: 5.03 € (37.90 kn), dm

Još jedna krema namijenjena suhoj i ispucaloj koži ruku. Ova obnavljajuća krema sadrži tri esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu za zaštitu prirodne barijere kože koji pružaju 24-satnu hidrataciju. 


48 lek zaštitna krema za ruke

Cijena: 1.45 € (10.93 kn), dm

Ova krema za ruke je preventivno sredstvo za zaštitu ruku pri fizičkom radu, ali je ujedno i jako dobra za svakodnevnu njegu i uz to joj je cijena povoljna. Ova krema na koži napravi zaštitni sloj koji je onda štiti od štetnih tvari i prljavštine, a pritom ne ometa normalno djelovanje kože. 


Melem

Cijena: 3.97 € (29.91 kn), dm

Melem prirodna zaštitna krema za osjetljivu kožu njeguje i hrani kožu, ostavljajući je mekom i glatkom. Namijenjena je intenzivnoj njezi osjetljive kože cijelog tijela, a jednako je odlična i kao krema za ruke. Dobra je opcija za isušenu i hrapavu kožu kojoj je potrebna njega te je čini podatnom i baršunastom. 


Bepanthen krema za njegu suhe kože

Cijena: 6.62 € (49.88 kn), dm

Bepanthen krema namijenjena je za suhu i nadraženu kožu koju učinkovito obnavlja i hidratizira te pomaže u zacjeljivanju oštećene kože. Krema potiče prirodni proces regeneracije kože i štiti je od vanjskih utjecaja.


Olival krema za ruke i nokte s nevenom - koncentrat

Cijena: 2.91 € (21.90 kn), sve.hr

Ovaj koncentrat za ruke s nevenom djeluje do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože ruku. Ekstrakt nevena i vitamin E obnavljaju oštećenu kožu, ali i usporavaju proces starenja. Odlična je i kao noćna njega. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.