Ovo čarobno mjesto u Sloveniji hit je destinacija za glamping, sviđa li vam se?

Foto: Booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U potrazi smo za savršenim bijegom iz grada, a glamping u Sloveniji zvuči tako dobro. Pronašli smo idealno mjesto za sve one koji žele iskusiti jednu sasvim novu dimenziju boravka u prirodi.

Bajkoviti eko resort

Resort Garden Village Bled smješten je 300 metara od Bledskog jezera i u potpunosti je ekološki dizajniran. Ondje ćete pronaći restoran kroz koji teče potok, bar uz plažu ispod stabala i bazene s prirodnim masažnim slapovima, a jedinstvene smještajne jedinice ovog objekta obuhvaćaju kuće na drvu, šatore s drvenom hidromasažnom kadom i apartmane deluxe.

 

Odmor za dušu

U posebnom bazenu s osvježavajućom izvorskom vodom gosti mogu uživati ​​u Kneipp terapiji i refleksološkoj masaži stopala. Finska sauna smještena je između stabala, iznad potoka, a gosti se mogu družiti u zajedničkom salonu pokraj otvorenog kamina. U okolici su dostupne razne sportske aktivnosti kao što su kajakarenje i rafting na obližnjim rijekama te pješačenje u Nacionalnom parku Triglav, koji je udaljen šest kilometara.

Ovaj čaroban eko resort dobio je izvanrednu ocjenu (9.7) na Bookingu, a parovima se posebno svidjela ova lokacija te su je ocijenili su s 9.6 za svoj boravak udvoje.

Što se gostima najviše svidjelo?

Ovo su neki od dojmova gostiju.

"Prekrasna atmosfera. Prekrasna lokacija. Odlična hrana i dobrodošlica od strane osoblja." (Chris, Ujedinjeno Kraljevstvo)

"Nevjerojatno mjesto - tako cool iskustvo i osoblje je vrlo ljubazno. Bili smo u šatoru iznad vodopada i bilo je zaista čarobno. Planiramo opet doći. Obroci su bili tako ukusni!" (Jennifer, Ujedinjeno Kraljevstvo)

"Prenoćili smo na povratku iz Hrvatske, vrlo opuštajuće i uistinu prekrasno, šteta što nismo ostali duže." (Laura, Njemačka)

"Definitivno se želim ponovno vratiti. Cijelo iskustvo bilo je nevjerojatno, mjesto je raj. Hrana i vino u restoranu bili su izuzetni. Soba i vruća kupelj nisu mogli biti bolji." (Scott, Ujedinjeno Kraljevstvo)

"Garden Village Bled je mjesto gdje se želiš vratiti opet i opet i opet…" (Lea, Hrvatska)

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.