Ovi losioni za tijelo tako dobro mirišu da vam neće trebati ni parfem

Foto: loccitane.com/cultbeauty.com/kiehls.hr/makeup.hr/dm.hr/fabuspot.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MIRISNI losion za tijelo pruža vam najbolje od oba svijeta, dubinski vlaži vašu kožu dok vam pruža vrhunsko aroma-terapeutsko iskustvo. Mirisni losioni za tijelo gotovo mogu biti alternativa parfemima.

U nastavku donosimo najbolje mirisne losione za tijelo, koji će učiniti da mirišete božanstveno cijeli dan.

Uljepšavajuće mlijeko za tijelo Trešnjin cvijet, cijena je 26.10 € (196.65 kn)

Ako želite svoju kožu obaviti svježim mirisom proljeća u Francuskoj, onda je Cherry Blossom Shimmering Lotion pravi izbor za vas. Njegova lagana formula brzo se upija u kožu i ostavlja blistav završetak. Obogaćen shea maslacem i ekstraktom trešnje, ovaj losion pomaže dubinski navlažiti kožu dok je ostavlja mirisnom.

Sol de Janeiro Beija Flor Elasti krema za tijelo, cijena je 23.70 € (178.57 kn)

Sol de Janeiro Beija Flor Elasti krema za tijelo klinički dokazano potiče kolagen za baršunasto meku kožu punu mladosti. Prožet njihovim novim mirisom Cheirosa 68, ovaj voćni cvjetni miris miješa se s notama brazilskog jasmina, ružičastog zmajevog voća, oceanskog zraka i tropskom vanilijom.

Kiehl's Creme de Corps tučeni maslac za tijelo od sojinog mlijeka i meda, cijena je 39 € (293.85 kn)

Ovaj Kiehl's luksuzno tučeni maslac za tijelo koji sadrži shea maslac i jojoba maslac upija se u kožu kako bi je hranio i vlažio. Sa sojinim mlijekom i medom, njegova nježna tučena tekstura daje bogatu hidrataciju i odgovara svim tipovima kože.

Hidratantno biljno mlijeko za tijelo, cijena je 6.9 € (51.99 kn)

Ako volite svježe, čiste mirise, ne tražite dalje od ovog losiona s uljem sjemenki konoplje. Prava prednost leži u formuli koja se odmah upija i koja trenutačno daje mekšu i glađu kožu.

Honey Drops krema za tijelo, cijena je 17.24 € (129.89 kn)

Hranjiva krema za tijelo Elizabeth Arden učinit će vašu kožu hidratiziranom. Zahvaljujući zelenom čaju i pravom ekstraktu meda, krema za tijelo čini vašu kožu mekom i podatnom te ostavlja ugodan miris.

Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily krema za tijelo, cijena je 24.80 € (186.86 kn)

Ova hranjiva krema za tijelo kožu obogaćuje valom raskošnih i opojnih akorda. Ovaj oštar losion idealan je za one posebne noći.

Nuxe Reve De Miel uljni balzam za tijelo, cijena je 23.95 € (180.45 kn)

Tehnički ovo nije losion, ali smo ga morali istaknuti zbog njegovog opojnog mirisa. Marka je poznata po svom mirisu Huile Prodigieuse, koji spaja niz toplih i aromatičnih nota koje umotaju osjetila u pokrivač ugode. Ova formula uključuje te bogate note u jednako topli miris, ali s lakšim, skladnijim akordima, uvodeći cvjetni nektar i mliječne tonove vanilije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.