Ove torbe zaludjele su TikTok. Pariraju luksuznim markama, a koštaju značajno manje

Screenshot/Foto: TikTok/polene-paris.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ELEGANTNA torbica oduvijek je imala moć i potencijal da podigne bilo koji outfit - od onog svakodnevnog do večernjeg, elegantnijeg. Danas na tržištu postoji mnoštvo marki, od luksuznih dizajnerskih do povoljnih high-street. No između njih postoje suvremene marke torbi koje nude luksuzan osjećaj po prihvatljivijoj cijeni.

Jedna od takvih marki, koja je postala viralna na TikToku i za koju mnogi tvrde da je odličan spoj prihvatljive cijene i izvrsne kvalitete te da može komotno konkurirati luksuznim markama, je Polène. 

Osnovali su ga 2016. Antoine Mothay i njegovi dva brata i sestre, a Polène se oslanja na radove dizajnera Madeleine Vionnet, Mariana Fortunyja i Madam Grès. U intervjuu za Harper's Bazaar Antoine je izjavio kako je brend krenuo u rješavanje "nedostatka kreativnosti i kvalitete" na tržištu.

@olikozlenko my dream bag is fiiinally here!! 🥹🎀✨ #polenecyme #polenecymereview #polene #polenecymeunboxing #polenecymetote ♬ R o c k i n A r o u n d C h r i s t m a s T r e e - phoebe • 90k

Kožni komadi po razumnoj cijeni u razigranim i zabavnim siluetama

"Postojale su sjajne luksuzne marke s izvrsnim dizajnom i poviješću, a zatim su postojale pristupačnije marke koje su bile... Ne želim reći kopije, ali bile su vrlo inspirirane velikim markama", rekao je.

Polène se tako dao u proizvodnju kožnih komada po razumnoj cijeni u razigranim i zabavnim siluetama. Dizajni potječu iz Pariza, proizvode ih obrtnici u Španjolskoj, a zatim se distribuiraju modernim ženama diljem svijeta. "Sva proizvodnja povjerena je majstorima Ubriquea, španjolskog grada specijaliziranog za luksuznu kožnu galanteriju", ističe marka. 

Prema marki, gipkost i lagani izgled modela mogući su samo kroz zamršen tehnički razvoj kojim su ovladali dizajneri. Koža, koja se dobiva isključivo iz španjolskih i talijanskih certificiranih štavionica, oblikovana je tako da stvara organske oblike, nabore, draperije ili tkanje.

@tanner.leatherstein Are legacy luxury leather bag makers in trouble ? #leatherbag #luxuryleather #luxurybag #leatherexpert #polene #polenebag #fashion #luxuryfashion #fashiontok #leathertok #tannerleatherstein #bagtok #baglover #fashionfinds #fashionreview #luxuryshopping ♬ original sound - Tanner Leatherstein
@bobrownn Update POLENE PARIS collection 🤯👜 Which bag is your fave? Let me know girls 💗 #poleneparis #designerbags #polenebag #polene ♬ Popular - Music from the HBO Original Series - The Weeknd & Madonna

Torbu ove marke nosila je i Kate Middleton, a pojavile su se i u seriji Emily in Paris

Torbe Polène prvo su ovladale društvenim mrežama, a potom i šire. Polène torba Numéro Sept Mini mogla se uočiti na rukama Kate Middleton, a torbe marke pojavile su se i u popularnoj Netflixovoj seriji Emily in Paris. Tako se model Yké našao u rukama protagonistice serije u jednoj sceni i dodatno pripomogao popularnosti marke. 

@polene_paris Polène worn by Lily Collins in Emily in Paris Yké - Tan Edition #polene #emilyinparis #series ♬ original sound - polene_paris

"To je torba mojih snova, kupila sam je ovaj mjesec i tako sam sretna jer je nevjerojatna i elegantna", "Zaljubljena sam", "Te su torbe lijepo napravljene i imaju razumnu cijenu", "Opsjednuta sam Polèneom, to je tako dobra marka", neki su od komentara na TikToku na ovaj brend ispod mnoštva videa. 

Polène torbe izazvale su veliku popularnost i stekle udio na tržištu pristupačnih luksuznih torbica. Ako želite dodati neku od ovih torbi u svoju kolekciju, prema društvenim mrežama, neke od najpopularnijih su Numero Dix, Numero Un, Numero Neuf i Cyme Tisse. Kompletnu ponudu marke možete vidjeti ovdje

Polène Cyme, 380 eura
Polène Numéro Dix, 420 eura
Polène Numéro Neuf Mini, 380 eura
Polène Numéro Un Nano, 340 eura 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.