Ovaj Zarin parfem miriše isto kao Armanijev My Way, a košta značajno manje

Foto: sephora.fr/armani.com/zara.com/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ smo pokrili neke od povoljnijih duplića skupljih parfema poput Zarinog duplića za YSL Libre Intense, U istoj trgovini otkrili smo duplić za Chanelov Chance Eau Tendre, zatim L'Erbolarijev duplić za YSL Libre, kao i nekoliko povoljnijih alternativa za kultni Baccarat Rouge 540. Sada smo otkrili još dvije povoljnije alternative, i to za popularni Armanijev My Way. 

Armani My Way Perfume, 90 ml, 144 € (1084.97 kn)

Zara Sublime Epoque

Prvi povoljniji duplić je Zarin Sublime Epoque, miris koji prema recenzentima obavlja pristojan posao u hvatanju suštine My Waya. Mnogi ističu da je ovaj miris jači od većine drugih Zarinih parfema te da im je postojan kao i My Way. 

"Isti je kao My Way", "Obožavam ovaj miris", "Imam My Way i impresionirana sam Zarinim mirisom, identični su", "Ovaj mi je zapravo draži od My Waya jer My Way ima gornju notu koju ne volim", "Jako dobar duplić za My Way", samo su neki od komentara na Fragrantici. 

Zara Sublime Epoque edp, 80 ml, 19.95 € (150.31 kn)

My Way jedan je od popularnijih Armanijevih parfema. Njegov drvenasti cvjetni miris nadopunjen je bergamotom, vanilijom, mošusom, cedrom i tuberozom. Gotovo sve te note nalaze se i u Zarinom Sublime Epoque mirisu pa nije čudno da mnogima i mirišu identično. No, naravno, Zarin parfem dolazi po puno pristupačnijoj cijeni. 

@fragrance.dictionary In case you want to save some 💵 #perfume #perfumedupe #fragrance ♬ original sound - Sean Anthony 💎

Zarin Sublime Epoque od 80 ml košta 19.95 eura, dok My Way od 90 ml košta 144 eura. Ušteda je značajna. Zara je poznata po proizvodnji povoljnijih duplića mnogih prepoznatljivih mirisa dizajnerskih marki, pa ne čudi da se svako toliko otkrije neka nova povoljnija alternativa kultnog parfema.

>> Ovi Zara parfemi duplići su dizajnerskih mirisa, a koštaju značajno manje


La Rive Her Choice

No mnogi su u komentarima na TikToku ispod videa o Zarinom dupliću za My Way istaknuli i da je parfem La Rive Her Choice isto jako dobra povoljnija alternativa Armanijevog mirisa. Jedna je tiktokerica pak rekla da su po njoj 90% slični. 

@scentedmind When dupes be dupin’ really good 💸 #perfumetiktok #fyp #dupes #armanimyway #dupealert #goodgirlcarolinaherrera #larive #missdream #herchoice #cheapperfume #budgetperfume #floralperfume #budgetfragrance #perfumecollector #savemoneytips #mywaydupe #goodgirldupe #viralperfume ♬ Blue Moon - Muspace Lofi

Her Choice brenda La Rive je cvjetni miris za žene. Radi se o novijem mirisu, koji je lansiran 2022. godine. Gornje note su mu cvijet naranče i bergamot, srednja nota je indijski jasmin, bazne note su vanilija, bijeli mošus i cedar. Po notama je odmah jasno zašto je mnogima duplić za Armanijev parfem. 

La Rive Her Choice for women edp, 100 ml, 11.25 € (84.76 kn)

La Rive miris je povoljniji i od Zarinog mirisa, pa tako 100 ml parfema košta 11.25 eura. Na poznatoj stranici Fragrantica mnogi su napisali da ih La Rive podsjeća na My Way. "Her Choice miriše isto kao My Way", "Miris je 98% sličan Armanijevom My Way parfemu kojeg posjedujem", "Wow koja super cijena i jako je sličan My Wayu", "Identičan kao My Way", samo su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.