Od svih haljina na vjenčanju godine u Dubrovniku, jedna se posebno istaknula

Foto: Tonci Plazibat/CROPIX/revolve.com/prettylavish.co.uk/nextdirect.com/net-a-porter.com/suboo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA vjenčanju koje mnogi smatraju događajem godine, održanom 31. svibnja u Dubrovniku, Liam Stewart, sin Roda Stewarta, oženio je Nicole Artukovich. Na tom svečanom događaju jedna mlada djevojka posebno se istaknula svojim izgledom.

Iako je bilo mnogo zanimljivih izdanja, a mladoženjina majka, Rachel Hunter, oduševila je odabirom pristupačnih Zarinih štikli, ova djevojka plijenila je poglede lepršavom maksi haljinom koja joj je savršeno pristajala.

Haljina nježne zelene boje odlikuje se prozirnim materijalom, izrezom i lepršavim donjim dijelom, stvarajući zapanjujući siluetu. Kombinirala ju je s rajfom ukrašenim biserima i velikim bisernim naušnicama. Njezin izgled bio je idealan izbor za proljetno vjenčanje.

Haljina, PatBO, Revolve, 1098 eura (rasprodana je)

Izdvojili smo slične haljine

Haljina koju je nosila slična je jednom modelu marke PatBO, ali je trenutno u toj zelenkastoj boji rasprodana posvuda. No, pregledali smo ponudu trgovina i pronašli slične modele. Pogledajte ih u nastavku.

Haljina Zaya, Pretty Lavish, 107.93 eura
Haljina, Suboo, 349.95 eura
Haljina, Adrianna Papell, Next, 312 eura
Haljina, Patbo, Net-a-Porter, 1400 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.