Novo izdanje Resee's čokoladica postalo je viralno. Neke podsjeća na muške genitalije

Foto: Facebook/amazon.co.uk/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMERIČKI proizvođač slatkiša Hershey povodom Valentinova izbacio je novo izdanje Reese's čokoladica - Reese's Peanut Butter Valentines Pink Hearts. No mnogi su na internetu istaknuli da ih ne podsjećaju na ružičasta srca, već na muške genitalije. 

Društvene mreže su tako već danima preplavljene objavama u kojima ljudi ističu da ovaj slatkiš više nalikuje mošnjama nego srcu. Jedan korisnik je samo kratko istaknuo na X-u: "Ružičasta Reese's srca za Valentinovo su... nešto."

"Nasmijalo me ovo. Hvala"

Na Facebooku se, pak, razvila poprilična rasprava oko novog slatkiša. King Josh je objavio fotku slatkiša kako bi ukazao na sličnosti s muškim genitalijama i brzo postao viralan. Prikupio je više od 24.000 komentara. "Reese's je mislilo da će ružičasta srca biti slatka i da uopće ne izgledaju kao muške genitalije", napisao je. 

Reese's thought pink hearts would be cute and not look like balls at all

Posted by King Josh on Tuesday, 23 January 2024

"Mene podsjeća na jezik", "Ali jesi je pojeo?", "Srce, jaja... U svakom slučaju ima okus po maslacu od kikirikija i čokoladi. Meni je to ok", "Možda su znali da će izgledati kao opuštena jaja, ali jednostavno nisu marili", "Sad će se rasprodati", "Ne mogu sada to ne vidjeti", "Ili točno znaju što rade i marketinški su gurui", "Razumjeli su zadatak", "Nasmijalo me ovo. Hvala", "Tko će ih sada tužiti za to?", neki su od komentara ispod njegove objave. 

Bilo kako bilo, o novim slatkišima se naveliko priča. Ako vas zanima izgledaju li kao velika srca ili muške genitalije, našli smo ih na britanskom Amazonu, vrećica od 289 grama košta paprenih 44 funte (51 euro), možete ih vidjeti ovdje. Ove slatkiše nismo uočili na policama naših trgovina, iako pojedine drže Reese's čokoladice. 

Ako vas zanimaju novitet ili dobre akcije, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan. Pogledajte što se ovoga tjedna isplati kupiti u trgovinama:

>> Cijene u trgovinama srezane i do 53%. Evo što se isplati staviti u košaricu
>> Toaletni papir Zewa se trenutno može ugrabiti na akciji po super cijeni

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.