Novi LEGO set najviše će razveseliti one koji nemaju sreće s biljkama

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je službeno predstavio sljedeći LEGO Botanical Collection set, 10329 Tiny Plants, koji sadrži 9 botaničkih biljaka u posudama od terakote.

Ovaj set nije namijenjen samo ljubiteljima cvijeća i biljaka, već i onima koji se obično bore s održavanjem pravih biljaka. S LEGO kockicama možete stvoriti vlastiti mali botanički raj, a da se ne morate brinuti o zalijevanju, Sunčevom svjetlu ili vremenskim uvjetima. Ova kolekcija donosi dozu svježine i kreativnosti u svakodnevni život onima koji jednostavno nemaju sreće s pravim biljkama.

Novi set sadrži raznoliku paletu kaktusa, sukulenata, cvijeća i čak venerinih muholovki, smještenih u narančaste posude koje će razveseliti svaku prostoriju. Dakle, bez obzira na to jeste li strastveni kolekcionar LEGO setova ili jednostavno tražite kreativan način da unesete svježinu u svoj dom, ovaj novi Botanički set može biti savršeno rješenje za vas.

Set uključuje 758 komada, a izlazi 1. prosinca 2023. Ovo može biti i izvrstan božićni poklon za ljubitelje LEGO cvijeća i botaničkih setova, a koštat će 50 eura (376.73 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.