Nije za svakoga: Eva Mendes i Ryan Gosling odlučili su se na upečatljivu boju kuhinje

Foto: Profimedia/decoloresstudio.com/iverpan.hr/mango.com/hm.com/reserved.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK mnoge poznate osobe preferiraju svijetle i neutralne boje za svoje kuhinje, ili eventualno biraju tamnije nijanse poput smeđe, crne i plave, ponekad neke naprave iznimku i odluče se za upečatljive živopisne nijanse.

Upravo su takvu odluku donijeli Ryan Gosling i Eva Mendes prilikom odabira dizajna svoje kuhinje. U njihovoj prostranoj kući u Santa Barbari, uređenoj u rustikalnom stilu, posebno privlače pažnju žuti kuhinjski ormarići koji izgledaju kao da ih je obasjalo sunce.

Neki bi mogli podići obrvu na ovakvu boju kuhinje

Neki bi mogli podići obrvu, ili čak dvije, zbog ovakvog izbora boje za kuhinju, ali mora se priznati da je živost koju ona unosi u prostor jednostavno zarazna. Osim toga, njihova je kuhinja uređena u retro stilu, gdje se žuta boja iznimno dobro uklapa.

Ako želite i vi unijeti žutu boju u svoju kuhinju, možete to učiniti na nekoliko načina: bojanjem kuhinjskih ormarića, zamjenom vrata na ormarićima ili, ako niste spremni za potpuno žutu kuhinju, dekoriranjem prostora manjim žutim ukrasnim predmetima ili posuđem. Sve u svemu, mi smo oduševljeni ovim hrabrim odmakom od neutralnih nijansi. A što vi kažete na žutu kuhinju slavnog para?

Annie Sloan Chalk Paint Tilton, De Colores Studio, od 9.02 eura
MDF u boji - žuti, Iverpan, 17.91 eura/m2
Zdjela od kamenine, Mango, 15.99 eura
Stolnjak, 90 x 90 cm, H&M, 14.99 eura
Šalica, Reserved, cijena na sniženju je 6.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.