Našli smo LED lampice s božićnim motivima po pristupačnoj cijeni

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STALNO smo u potrazi za jeftinim i kvalitetnim proizvodima, a ovaj put moramo istaknuti ova dva seta unutarnjih LED lampica s božićnim motivima na koje smo slučajno naišli u trgovinama. 

U Pepco i Toy Box uputili smo se drugim poslom, ali su nam za oko zapeli dekorativni LED lanci s lampicama. Cijena im je bila pristupačna pa smo uzeli dva seta za probu. 

Zvjezdice

Prve lampice smo našli u Pepco trgovini po cijeni od 15.07 kuna (2 €), a dolaze s motivima božićnog drvca, srca i zvjezdica. Nama su se najviše svidjele zvjezdice pa je izbor pao na njih.

Ovaj LED lanac je cca 120 centimetara dug i kada se uključi, daje lijepu, ambijentalnu rasvjetu. Ovo su zapravo LED zavjesa-lampice i ideja je da padaju niz zavjese. No može ih se i iskoristiti i na druge načine, npr. za policu, duž prozora i sl. 

Svjetlo im je ugodno, a motiv zvjezdica pridonosi božićnom ugođaju u domu. 


Zlatni zvončići

Druge dekorativne lance s LED lampicama smo našli u Toy Box trgovini, ove su bile skuplje od prvih, ali je i lanac duži. Djeluju zapravo puno skuplje nego što koštaju. 

Cijena im je trenutno snižena za 30% i iznosi 34.93 kune (4.64 €). U ponudi imaju lampice s motivima zvončića i kuglica u zlatnoj ili srebrnoj boji. Mi smo odabrali zlatne zvončiće. 

Prvi set lampica je kraći i motivi su gušće raspoređeni, a ove su duže i veći je razmak među motivima. Dužina ovog lanca je cca 220 centimetara, a svjetlo koje daje je hladno, bijelo, ali zbog zlatnog motiva djeluje toplije. 

Obje spomenute LED lampice su ispale pun pogodak s obzirom na cijenu i planiramo se vratiti po još koji set. Najviše volimo kada naletimo na ovakve proizvode na mjestima na kojima ih nikada ne bismo planski tražili. 

*Napomena: rade na 1.5 AA baterije koje ne dolaze s njima u pakiranju. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.