Mnogi hvale ove prijenosne čaše. Voda iz njih ne curi ni kada se okrenu naopako

Screenshot/Foto: TikTok/owalalife.com/brumate.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJENOSNE čaše za vodu postale su neizostavan dio svakodnevnog života mnogim ljudima. Osim što su ekološki prihvatljive, one omogućavaju da se voda ili drugi napitak pije gdje god se netko nalazio, od posla, putovanja do teretane. Na tržištu se danas može pronaći niz popularnih brendova koji nude različite modele prijenosnih čaša, svaki sa svojim prednostima i nedostacima.

Prilikom odabira koju kupiti, osim cijene, jedan od važnih faktora je materijal, ali i curi li voda iz njih u slučaju da se nagnu, protresu ili preokrenu. Najčešći materijali su plastika, staklo, čelik ili bambus. Svaki od ovih materijala ima svoje prednosti i nedostatke. Plastične su najmanje popularne ovih dana zbog štetnih kemikalija koje mogu otpuštati ako se koriste za vruće napitke. 

Staklo je ekološki prihvatljivo i ne mijenja okus napitka, ali je lomljivo i često teže od plastike. Čelične čaše su izdržljive održavaju temperaturu tekućine, ali mogu biti teže. Bambusove čaše su ekološki prihvatljive i lagane, ali nisu uvijek pogodne za vruće napitke.

Što se tiče brendova, na tržištu ih postoji mnogo. Prilično popularne su one brenda Stanley, o kojima smo već pisali. No nakon saznanja da sadrže male količine olova mnogi više nisu sigurni žele li ih koristiti. Marka je doduše rekla da nema razloga za brigu, a jedan doktor testirao je čaše i nije pronašao olovo. 

Video je pregledan preko 19 milijuna puta

Drugi razlog zašto su se neki bacili u potragu za drugim brendovima prijenosnih čaša je i taj što iz Stanley čaša voda, navodno, u pojedinim situacijama curi. Tiktokerica Lehandra (@lehandrabreanne) pokazala je to u svom videu koji je postao viralan i pregledan 19.4 milijuna puta. Spomenula je dvije marke koje su po njoj bolje od Stanleyja. 

@lehandrabreanne My new favorite water tumbler! No affiliation just sharing! @BruMate @Owala cups are far better than stanley and yeti idc idc idc bye #cuptok #watercup #owalawaterbottle #brumateera #tumblraesthetic ♬ original sound - Lehandra Staude

Prva je Owala, o kojoj smo već pisali. Za čaše ove marke sa slamkom rekla je da su "jako slatke" i da neće curiti ako se polegnu na stranu, ali će curiti kroz slamku ako se okrenu naopako. No one u obliku termos boce neće curiti uopće. 

Nakon njih pokazala je prijenosne čaše marke BrüMate koje dolaze sa slamkom. One imaju nepropusni poklopac tako da kod njih nema curenja ni kada se okrenu naopako. To je i pokazala u videu. Za sve tri ove čaše, odnosno boce, koje je pokazala u videu istaknula je da su joj "nove omiljene čaše za vodu" i naglasila da se ne radi o plaćenom oglasu. 

"Volim BrüMate", "Stanley čaše su precijenjene", "Volim svoju bocu marke Owala! Koristim je svaki dan", "Upravo sam naručila BrüMate čašu", "Nemojte mrziti Stanley čaše", "Volim ove boce za vodu", "Prodala si mi BrüMate čaše sada", neki su od komentara ispod njezinog videa. 

Bolje alternative Stanley čašama

Ona nije jedina tiktokerica koja je pohvalila ove marke i rekla da su bolje alternative od Stanley čaša. Tako Brandy (@brandyfalon) hvali BrüMate čaše. Kaže da je kompletno nepropusna, što je i demonstrirala u videu. 

@brandyfalon It has my vote is all I can say! This is the Era 30oz cup @BrüMate #brumate #leakproofcup #emotionalsupportwaterbottle ♬ original sound - Brandy Falon

Još jedna tiktokerica Rose (@rosannagray150) pohvalila je BrüMate marku, i to Era čaše. U videu je navela da drži tekućinu hladnom do 24 sata.

@rosannagray150 Unbox my new @BrüMate tumbler with me! 🤗 #unboxing #unboxingvideo #tumbler #asmr ##brumatepartner ♬ original sound - Rose
Owala Flip, Amazon, od 29.99 eura
BrüMate Era, 42.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.