Kylie Jenner u mini haljini dokazuje da je ovo ljeto u znaku bijelih haljina

Foto: Profimedia/Instagram/hlorenzo.com/reserved.com/zara.com/bershka.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO tražite inspiraciju za svoje ljetne kombinacije, otiđite na Instagram profil Kylie Jenner. Od egzotičnih odmora na Mallorci do opuštenih večeri u Las Vegasu, njezin Instagram feed jednostavno vrvi inspirativnim izdanjima koja su savršena za vruće ljetne dane i večeri.

Jedna stvar je sigurna - Kylie obožava bijelu boju. Od uskih mini haljina do heklanih komada za plažu, bijela boja dominira njezinim modnim odabirima. Nedavno je na prijateljskoj zabavi zabljesnula u bijeloj mini haljini brenda Defaïence.

Defaïence haljina, 610 eura

Pristupačne bijele haljine

Iako njezini dizajnerski komadi možda nisu uvijek cjenovno pristupačni, možete pronaći slične komade po povoljnijim cijenama. Potražite pamučne ili lagane haljine za svakodnevne outfite ili se odlučite za mini haljinu za večernje izlaske. U nastavku smo ih izdvojili nekoliko iz trenutnih ponuda popularnih high street trgovina.

Mini haljina, 22.99 eura
Asimetrična haljina, 22.95 eura
Mini haljina bez rukava,19.99 eura
Kratka haljina, 22.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.