Konačno je stigla jedna od najvećih igara godine. Košta 70 eura

Foto: nintendo.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KONAČNO je stigla igra The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Jedna od najvećih igara godine izašla je danas, 12. svibnja, zajedno s kolekcionarskim izdanjem, Switch OLED konzolom s temom Zelde i više dodataka. 

To je trenutno jedna od najvećih i najuzbudljivijih igara dostupnih na Nintendo Switchu. Tears of the Kingdom je nastavak Breath of the Wild igre, koja se naširoko smatra jednom od najboljih Switch igara ikada. Pogledajte posljednji službeni trailer niže:

To je igra koja omogućuje igračima da istraže goleme, živopisne i vizualno zapanjujuće zemlje Hyrulea. Potiče vas da upotrijebite svoju maštu za rješavanje zagonetki, izradu oružja i borbu za obranu zemlje od Ganondorfa - plemenskog poglavice i zlikovca.

Cijena igre je 69.99 eura (527.34 kn), a više o njoj možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.