Izgledaju čarobno: Sinsay u novoj kolekciji ima čašu i zdjelicu s efektom holograma

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SINSAY je predstavio nekoliko noviteta u sklopu svoje kolekcije za dom, a nama su se svidjele staklena šalica za sladoled, čaša i zdjela koje imaju efekt holograma. Ovisno o svjetlosti, ovo posuđe reflektirat će je u prekrasnim bojama. Dizajn je jednostavan i moderan, a konzumacija iz ovog posuđa je zbog hologramskog efekta zasigurno posebna. 

Nedavno je i jedna IKEA-ina vaza za cvijeće zbog svoje blještave površine postala hit na društvenim mrežama. Uz nju bi lijepo išlo i ovo Sinsayevo posuđe. 

Zdjela, 2.49 € (18.76 kn)

Ova staklena zdjela ima volumen od 340 mililitara, a možete je koristiti i kao dekorativan element, no i u njoj pohraniti razne namirnice poput primjerice orašastih plodova. 

Staklena čaša, 2.99 € (22.53 kn)

Ova čaša, isto kao i gore spomenuta zdjelica, izrađena je od stakla, izrezbarena i ima lijepi hologram efekt. Volumen joj je 280 mililitara. 

Šalica za sladoled, 2.99 € (22.53 kn)

Ova šalica za sladoled ima ukrasni reljef te zbog njega i dizajna postolja izgleda prilično retro. Isto je izrađena od stakla, a volumen joj je 350 mililitara. Ako ste u potrazi za šik zdjelicama za sladoled sad prije ljetne sezone ove su idealne. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.