"Hit je": Mnogi kažu da su im nakon tuširanja s ovom glavom tuša kosa i koža mekše

Screenshot: YouTube/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO živite na području koje ima problem s tvrdom vodom i kamencom, jedno od mjesta gdje ćete to vjerojatno najviše primijetiti je tuš. Naime, minerali u vodi između ostalog mogu spriječiti šamponu da stvori lijepu pjenu, a mogu i otežavati njegovo ispiranje. Nadalje, previše klora isto može biti loše za kožu jer isušuje. Stoga mnogi biraju filtrirati vodu koju koriste. 

No postoje i estetski razlozi zbog kojih filtriraju vodu za tuširanje. Naime, kosa može biti više suha kada se pere tvrdom vodom, a koža može svrbjeti. Takva voda sadrži minerale poput kalcija i magnezija koji mogu isušiti kosu i kožu. Omekšivači vode i filtri mogu ukloniti te minerale te tako pomoći da se postigne mekša koža i kosa. 

EVA Ultimate tuš-glava, 125 € (941.83 kn)

Mnogi su pohvalili ovu tuš-glavu za filtriranje vode

Pregledali smo ponudu trgovina i primijetili da mnogi jako hvale jednu vrstu tuš-glave za filtriranje - EVA Ultimate. Ona filtrira klor, kamenac, metale, talog, bakterije itd. Također, izgleda lijepo pa i doprinosi estetici kupaonice. Osim toga tuš-glava je izrađena od tritan kopoliestera te proizvođač kaže da se neće razbiti ako kojim slučajem padne iz ruke. 

Tuš-glava ima filtracijski uložak koji sadrži set kalcijevih granulica, zeolit, zrnca Hinoki čempresa i mikrofilter s prirodnim vlaknima. Potrebna je zamjena ovog uloška jednom godišnje. Navedeno je i da se ovom tuš-glavom smanjuje i potrošnja vode za 30%.

EVA Ultimate tuš-glava, 125 € (941.83 kn)

"Ovaj proizvod je nevjerojatan. Osjećam razliku od prvog korištenja, koža i kosa su zdravije", "Oduševljena sam ovom filter tuš-glavom, mlaz je ugodan i znam da se perem filtriranom vodom bez kamenca, što je jako dobro za kožu i kosu", "Odlična, manje me svrbi koža", "Tuš je apsolutni hit u našoj kući, već nakon prvog tuširanja primjetna razlika", neki su od pozitivnih komentara na stranicama koje prodaju ovu tuš-glavu te po društvenim mrežama.

Jedina eventualna mana koju neki navode je ta da ovisno o podneblju gdje živite i koliko kamenca u vodi ima treba češće no jednom godišnje mijenjati filter, a drugi dodaju da bi zamjenski dijelovi mogli biti povoljniji. Ovu tuš-glavu možete kupiti po cijeni od 125 € (941.83 kn) ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.