Fenty x Puma otkrila svoju nadolazeću paletu boja tenisica

Foto: puma.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FENTY x PUMA otkrila je svoju nadolazeću paletu boja Creeper Phatty, koja se ističe svojom jedinstvenom siluetom i kreativnim potpisom Rihanne. Ovi novi modeli dolaze u nizu zemljanih tonova, a prvo izdanje u varijanti "Totally Taupe" bit će dostupno za kupnju krajem ovog tjedna.

Ove elegantne tenisice izrađene su od nubuka i prekrivene potpuno smeđom bojom, uz dodatke zlatnih detalja duž bočnih dijelova stopala i pete. 

Ostale boje

Što se tiče ostale dvije kombinacije boja, Creeper Phatty dolazi u bijeloj i zlatnoj te zelenoj i zlatnoj nijansi, prirodno inspiriranim tonovima. Ove varijante ističu se zlatnim detaljima duž srednjeg dijela stopala i pete, poput modela "Totally Taupe".

Očekuje se da će model "Totally Taupe" biti dostupan za kupnju na Puminoj web trgovini u četvrtak, 18. travnja. Bijela/zlatna i svijetlo zelena/zlatna verzija bit će dostupne za narudžbu sljedećeg četvrtka, 25. travnja, isto na njihovoj web stranici. Cijena tenisica iznosi 140 eura, možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.