Dizajner objavio fotku novih New Balance tenisica. Hrpa ljudi piše: "Trebam ih"

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SALEHE Bembury i New Balance još jednom surađuju. Dizajner obuće predstavio je nove tenisice svijetlo žute boje s ružičastim detaljem oko pete, tirkiznim na srednjem dijelu tenisice, a brendirani elementi su istaknuti srebrnom bojom.

"Trebam ih u svojem životu"

Temelj za ove tenisice je poznati New Balance model 530. Gornjište tenisica je od antilopa, a mrežasti dijelovi su tu da osiguraju prozračnost. Potporu tenisici pruža ABZORB potplat u tamnijoj žutoj boji.

"Jako mi se sviđaju boje", "Jedva čekam da se moja veličina rasproda", "Trebam ih u svojem životu", "Samo mi dajte link", "Idemo opet", "I zato je on najbolji", "Trebaju mi", "Želim par", "Vau, neki su od komentara na Bemburyjevu objavu na Instagramu.

Ni Bembury ni New Balance još nisu objavili kad će tenisice biti puštene u prodaju, no vrlo vjerojatno će biti dostupne do kraja godine u odabranim trgovinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.