"Budi svoj": Mladi američki košarkaš novo je lice popularnog brenda lakova za nokte

Screenshot/Foto: TikTok/makeup.hr/sallyhansen.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMERIČKI kozmetički brend Sally Hansen predstavio je suradnju s košarkašem Sveučilišta Duke Jaredom McCainom. McCain, poznat po lakiranju noktiju, najavio je partnerstvo TikTok videom koji je prikupio 3.9 milijuna pregleda. U videu ga se može vidjeti kako lakira nokte u plavo i bijelo, boje Dukea, ističući Sally Hansen Insta-Dri kao omiljeni lak zbog brzine sušenja.

@jaredmccain24 Y’all have been asking. @Sally Hansen is the GOAT 🐐! There’s no better nail polish in the game 💅💅 #SallyHansenPartner ♬ original sound - Jaredmccain24

"Budi svoj. Hejteri će te hejtati bez obzira na sve"

McCain je počeo lakirati nokte kako bi ih prestao gristi. Objasnio je da je prilikom prvog odlaska u salon za nokte iz hira odlučio nalakirati ih, što mu se i svidjelo. Iako je svjestan mogućih negativnih reakcija, McCain je istaknuo da će ostati vjeran sebi. 

Također, tvrdi da mu nalakirani nokti donose sreću, navodeći primjer dobre igre na utakmici nakon što bi nalakirao nokte. Iako nije praznovjeran, smatra da mu je samopouzdanje pomoglo da igra bolje, tako da po njemu lakiranje noktiju pozitivno utječe na njegove performanse.

"Nikada se ne ispričavaj za to što jesi", "Budi svoj. Hejteri će te hejtati bez obzira na sve", "Ovaj tip je moj heroj", "Nokti ti izgledaju super", "Na što se ovaj svijet sveo", "Lik je tako opušten, nemoguće ga je mrziti", "Razočaran sam", neki su od komentara na njegov video. 

Sally Hansen Insta-Dri, White on Time, makeup.hr, 4.39 eura
Sally Hansen Insta-Dri, Midnight Drive, lijepa.hr, 3.47 eura

Sally Hansen Insta-Dri lakovi mogu se kupiti kod nas u pojedinim trgovinama, ali i preko njemačkog Amazona. Sve nijanse ove linije možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.