Bella Hadid najavila povratak narukvica kakve su se nosile u 90-ima

Foto: Profimedia/monicavinader.com/pullandbear.com/massimodutti.com/mango.com/ cos.com/pandora.hr/luisaviaroma.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BELLA HADID prošlog tjedna u Cannesu nije oduševila samo haljinama koje je nosila, već i izborom modnih dodataka. Poznata kao predvodnica trendova, Bella je u Cannesu u elegantnom bijelom izdanju najavila povratak debelih zlatnih narukvica - i to više njih nanizanih na ruku.

>> Sve su oči bile uprte u Bellu Hadid u Cannesu. Ovo su njezina najbolja izdanja

Iako su u prethodnim sezonama bile in delikatne narukvice, izgleda da se debele narukvice kakve su se nosile 90-ih vraćaju na modnu scenu, piše Who What Wear. Bella je njima dodala poseban štih svojem klasičnom izgledu, dokazavši time da su narukvice ponovo postale bitan dio svake modne kombinacije.

Atraktivan detalj

Na društvenim mrežama sve češće vidimo kako mnogi biraju jednu deblju narukvicu ili kombiniraju nekoliko njih uz jednostavne odjevne kombinacije. Kao što smo već naveli, tzv. bangle narukvice bile su jako popularne tijekom 90-ih.

@theonlyshardae

I dont even hear it anymore

♬ original sound - Shardae

Izrađene od metala, plastike ili drveta, nosile su se u raznim bojama i dezenima, stvarajući karakterističan zvuk pri pokretu. Ovaj trend vraća se danas u moderniziranom obliku, kao dodatak koji unosi osobni pečat u modne kombinacije.

Bella je nosila narukvice brenda Monica Vinader, a isti model trenutno nije dostupan. Ipak, ovakve narukvice mogu se pronaći u ponudi raznih high-street trgovina kao i kod brojnih dizajnerskih brendova. Ispod smo izdvojili nekoliko sličnih stilova.

Narukvica Nura Reef, Monica Vinader, 515 eura
Narukvica Kate Young, Monica Vinader, 645 eura
Jennifer Fisher narukvica, Luisaviaroma, 503 eura
Bangle narukvica, Pandora, 203 eura
Narukvica, COS, 39 eura
Narukvica, Massimo Dutti, 49.95 eura
Narukvica, Mango, 15.99 eura
Dvostruka bangle narukvica, Pull & Bear, 7.99 eura
Komplet od dvije bangle narukvice, Pull & Bear, 9.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.