U SAD-u Apple sada prodaje kućište za punjenje USB-C AirPods Pro 2 zasebno

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RANIJE ove godine Apple je započeo zamjenu Lightning priključka za USB-C na brojnim uređajima - uključujući AirPods Pro 2.

Problem je bio u tome što niste mogli jednostavno nadograditi kućište za postojeći par AirPods Pro 2, već ste morali kupiti potpuno nove slušalice. Srećom, to se sada promijenilo.

Za američko tržište Apple sada nudi mogućnost kupnje kućišta za punjenje opremljenog USB-C priključkom za AirPods Pro 2 po cijeni od 99 dolara (cijena na europskom tržištu 109 eura). Iako se ne radi o najpristupačnijem hardverskom dodatku, svakako je bolja opcija od potpune zamjene cijelog seta AirPods Pro 2.

Prema informacijama dostupnim na Appleovoj američkoj web-stranici, datumi isporuke trenutno ukazuju da će kućište biti dostupno između 17. prosinca i 2. siječnja, a opcija preuzimanja u najbližoj Apple trgovini nije dostupna.

USB-C verzija AirPods Pro, koja je predstavljena ranije ove godine, i dalje donosi neke prednosti u usporedbi s originalnim modelom s Lightning priključkom. Ove slušalice su otporne na prašinu i vodena prskanja (s ocjenom IP54, isto kao i samostalno kućište). Značajno je i to što USB-C AirPods Pro pružaju mogućnost bežičnog prijenosa zvuka bez gubitaka, posebno kada se koriste s nadolazećim Apple Vision Pro slušalicama koje će biti dostupne sljedeće godine.

Još nije poznato hoće li kućište biti moguće kupiti kod drugih trgovaca i hoće li biti dostupno u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.