Lampica ne radi ili je nemate gdje uštekati? Poslužite se ovim trikom

Screenshot/Foto: Instagram/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAŠNJE LED lampe na baterije odličan su i praktičan izbor jer nema kabela niti muka s traženjem utičnica. Posebno su praktične najmoprimcima. No, mnogi će i dalje rado tražiti svoju idealnu lampicu u dućanima rabljenom robom ili se pak ne žele odvojiti od svoje dobre stare lampice s kabelom. Bez brige, Alissa Steinbrugge s Pop of Color Project ima odlično rješenje.

Brzo i jednostavno, ali uz mjere opreza

Sa svoje je vintage lampice jednostavno odrezala kabel. Nakon toga je na mjesto stare žarulje jednostavno postavila žarulju na baterije i to je to. Tako jednostavno, a tako efikasno. Ovo je odlično rješenje i za "spasiti" lampe koje više ne rade. Naravno, sigurnost je najvažnija, stoga pazite da je lampa isključena, a žarulja uklonjena nakon što se ohladila.

"Znači konačno mogu kupovati lampe koje ne rade?", "Rezanje žice je tako lako za napraviti, a i starije žice su ogroman sigurnosni rizik", "Ovo je super. Toliko krasnih lampi nisam kupila zato što nisu radile", "Ne vjerujem starim žicama. Neke sam promijenila, ali ovog se nisam sjetila", neki su od komentara na objavu.

Ovakvih lampica ima na Amazonu, a dostupne su u različitim bojama, što je odlično ako volite mijenjati ambijent u sobi.

Žarulja na USB punjenje, Amazon, 23.99 eura
Višebojna žarulja na USB punjenje, Amazon, 37.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.