Adidas je lansirao Gazelle tenisice u dvije nove boje, idealne za ljeto

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNE adidas Gazelle Indoor tenisice sada su dostupne u dvije nove boje idealne za ljeto - losos ružičastoj (poznatoj kao Semi Pink Spark / Preloved Green / Preloved Scarlet) i svjetlozelenoj (poznata kao Hazy Green / Preloved Green / Crew Yellow).

Ovaj retro model tenisica inspiriran je voljenim dizajnom iz sedamdesetih, ali je prilagođen suvremenim trendovima. Zadržale su klasične elemente poput gornjeg dijela od brušene kože i gumiranog potplata, no uvedene su i svježe boje koje pružaju hrabar i modern izgled.

Semi Pink Spark

Model u boji Semi Pink Spark izrađen je od brušene kože u nijansama svijetlo i tamno ružičaste. Adidasove crte ističu se upečatljivim kontrastom vibrantne zelene boje. Prozirni potplat ružičaste boje dodaje suvremen štih tenisicama. 

Hazy Green

Hazy Green varijanta također je izrađena od brušene kože te ukrašena svjetlijim i tamnijim nijansama zelene, dok se na stranama ističu upečatljive žute adidasove crte. Također, model krasi zlatni natpis Gazelle te prozirni gumirani potplat.

Cijene i dostupnost

Dobra vijest je da su obje boje još uvijek na stanju u pojedinim online trgovinama, što često nije slučaj s novim verzijama popularnih adidas modela. Po cijeni od 110 eura može se pronaći Semi Pink Spark varijanta u trgovini End. U trgovini Footshop može se pronaći model Hazy Green po cijeni od 120 eura.

U Asphaltgold trgovini dostupno je još nekoliko brojeva ružičaste verzije novih Gazelle tenisica, a cijena je 119 eura. 

Na StockX-u su dostupna oba modela, ali je cijena viša. Semi Pink Spark kreće od 147 eura, a Hazy Green od 200 eura. Na Klektu su također dostupna oba para tenisica, i tu je cijena viša. Cijena Hazy Green modela kreće od 187 eura, dok model Semi Pink Spark kreće od 146 eura naviše. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.