Zgodna dama na špici prošetala u haljini koju možete nositi na plažu i u izlazak

Foto: Luka Šangulin

JEDAN od trenutno najpopularnijih modela haljina zavladao je i zagrebačkom špicom. Riječ je o modelu koji laska svakog figuri, haljini na preklop koja vizualno sužava struk, a skriva sve potencijalne nedostatke. Zato njegova popularnost nimalo ne čudi, a moguće ga je pronaći na policama brojnih high street trgovina, kao i u kolekcijama s potpisom slavnih dizajnera.

Ako ove sezone želite investirati u samo jednu haljinu, upravo je ovaj model vrijedan vaše investicije.

To jako dobro zna i zgodna dama koja je zagrebačkom špicom prošetala u jednom takvom primjerku i to u žutoj boji koja je jedna od najpopularnijih boja ovog ljeta.

Odabrala je dužinu iznad koljena, ali i cvjetni uzorak koji je svakog ljeta jedan od svima omiljenih, a u svoj stajling je ukomponirala i klasične smeđe detalje. Smeđe natikače i torbu koja ne izlazi iz mode, ali i narukvicu te sunčane naočale sa smeđim okvirima.

Dok je ova dama svojom kombinacijom pokazala kako ovakav tip haljine nositi u dnevnoj varijanti, promjenom modnih dodataka i uz pomoć cipela na visoku petu jednostavno ćete haljinu na preklop transformirati u omiljeni outfit za večernje izlaske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.