Zašto bi kupio samo jedan? Kanye West iznenadio Kim s čak 150 božićnih poklona

Foto: Splash, Instagram

ISPOD namrgođene vanjštine, krije se pravi romantik.
 
Kanye West ovog je Božića svoju lijepu suprugu Kim odlučio nagraditi ne s jednim, već s više od 150 poklona, i to doslovno.
 
Poklonima se javno pohvalila sama starleta, a to bi učinila baš svaka žena na njezinom mjestu, da doživi tako nešto.
 
Video je objavljen na njezinoj službenoj stranici, a u video isječku čuje se i Corey Gamble, mlađahni dečko mame Kris, koji govori: "Za Kim od Kanyea. 150 poklona i još brojimo."
 
 
Među poklonima su bili bunda, Louis Vuitton haljina, Pradin kombinezon itd. Kako je reperu to pošlo za rukom? Poslao je svog asistenta u Italiju te šopingirao putem Skypea, a sva odjeća bila je namijenjena njezinoj novoj liniji nakon rođenja drugog djeteta, na kojoj naporno radi.
 
Dok je cijela obitelj otvarala poklone na božićno jutro, Kim je to radila nešto brže od svih, prije nego se probudi sinčić Saint.
 
Zaboravili smo naglasiti, poklona je bilo za sve, a svaki član obitelji imao je svoju boju papira, u koji su pokloni bili zamotani. Kim je dobila crni papir, mama Kris crveni, a Khloe sivi.
 
"Jako si razmažena, Kim", čuje se i mama Kris na videu, dok joj ona ležerno odgovara kako nije kupila ništa već više od 6 mjeseci.
 
Čisto sumnjamo, no dobro. Kanyeu svaka čast!

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.