Za koje je ljude najvjerojatnije da će se spetljati na uredskim zabavama?

Foto: Screenshot Youtube

SEZONA uredskih zabava je i službeno počela.

U Velikoj Britaniji nedavno je provedeno istraživanje, koje je otkrilo kako je čak 39 posto od 2000 ispitanika spavalo s kolegom s posla tijekom ili nakon uredske zabave, a njih 54 posto se ljubilo.
 
No, ako ti kažemo kako je oko 50 posto odraslih Britanaca u vezama ili brakovima, lako ćeš zaključiti da je tu u pitanju i nevjera. No, to ovoga puta ostavljamo po strani.
 
A ako si još uvijek single i tražiš malo akcije, izvan radnog vremena ili se samo brineš da će se tvoj partner spetljati s onom zgodnom kolegicom na uredskom tulumu, u ovome je stvar: takvo "spajanje" u velikoj mjeri ovisi o industriji, u kojoj osoba radi. 
 
Najmanje šanse za takvu vrstu ljubavne akcije imaju oni koji rade u obrazovanju, a ovdje šanse iznose svega 45 posto. Možda ti se to čini kao prilično velik postotak, no kada ga usporediš s onim u IT sektoru, on je prilično malen, jer on iznosi 76 posto.
 
Kod pravnih stručnjaka ta brojka iznosi 74 posto, a kod onih koji se bave financijama 71 posto.
 
Za sve one zaposlene u sektorima ljudskih potencijala, medija, marketinga, prodaje, logistike i administracije, šanse su još veće.
 
Najpopularnije lokacije su parkirališta, garaže i dvorane, no 16 posto priznalo je kako im je za to poslužio i šefov ured.
 
A ako znaš u što se upuštaš, samo naprijed. No, jedno moraš znati: tu ćeš osobu morati gledati svakodnevno.
 
Što kažete na rezultate?
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.