Voditeljica poručila Kylie da će joj dijete izgledati kao ona prije operacija

Foto: Instagram, Getty, Screenshot Youtube

NIJE otkrila toplu vodu, ali je to prva izgovorila naglas.

20-godišnja Kylie Jenner nekada je bila mala i sramežljiva djevojčica tankih usana, no nakon što je prvo operirala njih pa ostatak lica i tijela, starleta je postala prava zavodnica.



Milijuni dolara na računu, milijuni sljedbenika na društvenim mrežama, sve zahvaljujući velikoj transformaciji za koju je svima jasno kako su zaslužni isključivo plastični kirurzi te cijeli tim beauty stručnjaka.



U međuvremenu, Kylie je prekinula višegodišnju vezu s osam godina starijim reperom Tygom koji je priznao kako mu je smetala njezina potreba da svaki detalj iz privatnog života dijeli s obožavateljima.

No sada kada se već tjednima šuška kako očekuje svoje prvo dijete s novim dečkom, također reperom Travisom Scottom, Kylie se u potpunosti povukla iz javnosti i s društvenih mreža na kojima je bila vrlo aktivna.

Iako sretne vijesti nisu potvrđene, svi se ponašaju kao da je Kylie doista trudna, a jedna je poznata voditeljica odlučila prokomentirati sretne vijesti na nešto drugačiji način od ostalih.

"Da ti nešto kažem, možeš na sebi napraviti što god hoćeš, no dijete će i dalje izgledati kao stara ti", poručila joj je Wendy Williams u svom talk showu. "Čestitam Khloe na trudnoći, a Kylie je ionako slučajno zatrudnjela, a onda ju je dečko i ostavio, zato i šuti", nastavila je Wendy u istom tonu, a zatim postala još oštrija.

"Kondom je puknuo, ona je napravila test i rekla: 'O, Bože, što ću sada? Travise!' A Travis je bio kao: 'Ja sam zvijezda, imaš dovoljno novaca da sama smisliš što ćeš, ja ću plaćati alimentaciju daleko od svega toga.'"



No i sama voditeljica dobro zna što znači privatna drama, jer je ostala uz supruga Kevina, iako je otkriveno kako dotični čak deset godina ima ljubavnicu pa se čini kako je ovo bio još jedan slučaj ruganja sove sjenici.

Nitko od članova poznate reality obitelji nije želio komentirati ovaj istup.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.