Vjenčanice koje bez straha možete naručiti preko interneta: ASOS izbacio kolekciju haljina i modnih dodataka za mladenke

Foto: ASOS

SIGURNO se dobro sjećate fotografija koje su kružile internetom, a na kojima su vjenčanice koje su buduće mladenke naručile preko interneta.

Promatračima su te fotke urnebesno smiješne, a mladenke su zbog njih padale u očaj jer su za jedan od najvažnijih dana u životu dobile sasvim suprotno od onoga što su vidjele na fotografiji.

Srećom, zato postoje dobro provjereni online dućani poput ASOS-a koji povoljno i kvalitetno kopira sve vodeće trendove te omogućuje da se pošiljka vrati i zamijeni ukoliko nismo zadovoljni dobivenim artiklom.

Na veselje djevojaka koje se uskoro udaju, a ne žele trošiti novac na klasične, raskošne vjenčanice, ASOS je danas izbacio bogatu kolekciju vjenčanica i modnih detalja za mladenke.

Među vjenčanicama nalaze se brojni stilovi pa tako nešto za sebe mogu pronaći i glamurozne i romantične, i klasične i boho mladenke.

Krojevi su moderni i ženstveni no ne prianjaju uz tijelo te upravo zbog toga mogu stajati ženama različitih građa, bez dodatnih popravaka kod krojača.

Cijene vjenčanica se kreću od nekih 650 do 3000 kuna.

I djevojke koje već imaju vjenčanicu sigurno će razveseliti ova kolekcija u kojoj mogu naći ukrase za kosu, jaknicu, torbicu, cipele ili pak sexy rublje za prvu bračnu noć.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.